België
Website Otis Wereldwijd
België
De grootste fabrikant, installateur en dienstverlener ter wereld van liften, roltrappen en rolpaden.
 
 Home |
 

GEN2: GRENSVERLEGGENDE LIFTTECHNOLOGIE

Otis herontwikkelde elk onderdeel van de lift—van ontwerp tot en met installatie en onderhoud—om uiteindelijk te komen tot het milieu-, energievriendelijke en ruimtebesparende Gen2 liftsysteem.

Met wereldwijd meer dan 100.000 verkochte Gen2 systemen heeft het product zich bewezen op het gebied van prestatie en betrouwbaarheid.

Het hart van het Gen2 systeem vormt de met polyurethaan beklede platte riem. De riemen zijn 3mm dik, ze zijn sterker en gaan drie keer langer mee dan een conventionele staalkabel.
Productvoordelen
Comfortabele en geruisarme prestatiesBij het GeN2 systeem zijn de traditionele staalkabels vervangen door platte met polyurethaan beklede riemen.die voor een comfortabele en geruisarme liftrit zorgen.
Flexibele en ruimtebesparende opstellingToepassing van de platte riem maakt een compacte machine mogelijk waardoor er geen machinekamer nodig is.Dit maakt het voor architecten en projectontwikkelaars mogelijk met een grotere flexibiliteit gebouwen te ontwerpen.
Snelle montageDoor gebruik te maken van geïntegreerde onderdelen is het mogelijk de montage gestroomlijnd te laten verlopen. Daardoor kan het montageproces nagenoeg onafhankelijk van de bouw plaats vinden.
DuurzaamHet systeem is tot 50% energiezuiniger dan conventionele systemen door ReGen Drive, LED verlichting en geen gebruik van smeermiddelen. Dit heeft o.a. een positieve invloed op de exploitatie van het gebouw.
Veilig en betrouwbaarOtis houdt de veiligheid en betrouwbaarheid van het Gen2 systeem 24 uur per dag, 7 dagen in de week nauwlettend in de gaten. Het geavanceerde Pulse systeem controleert de kwaliteit van de riemen dag en nacht. Remote Elevator Monitoring monitort en bewaakt uw lift continu. Daardoor kunnen problemen tijdig voorkomen worden, nog voor ze een storing van de lift veroorzaken.
Controle- en onderhoudsvriendelijkHet Pulse systeem voorkomt dat de liftinstallatie moet stilgelegd worden voor controle van de aandrijfriem, wat bij conventionele staalkabels wel het geval is.
Kenmerken

1 - De revolutionaire platte aandrijfriemen zorgen voor een stille en comfortabele rit, gaan tot 3x langer mee en zijn smeringsvrij.

2 - De compacte machine zonder tandwieloverbrenging is 70% kleiner en tot wel 50% efficiënter. Stiller, betrouwbaarder, zonder smeermiddelen en bovendien is een machinekamer overbodig.

3 - De Pulse-aandrijfriemcontrole die een permanente automatische inspectie van de platte riemen voorzien, zorgt voor een verhoogde betrouwbaarheid en veiligheid, een langere levensduur en een beperkte buitendiensttijd.

4 - Indirecte LED verlichting naast het kooibedieningspaneel. Gaat 10 keer langer mee en is tot 80% efficiënter. Schakelt automatisch uit wanneer de lift niet in werking is.

5 - Remote Elvator Monitoring (REM), het autonome telebewakingssyteem van Otis, maakt bidirectionele communicatie tussen de passagier en Otisline mogelijk en zorgt tegelijk voor monitoring op afstand van de status van de lift.

6 - Elke Gen2 machine is uitgerust met ReGen Drive: schoon, groen en tot 75% energiezuiniger. ReGen Drive regenereert energie uit de lift en brengt die terug naar het elektriciteitsnet van het gebouw.

7 - Via Emergency Automatic Return (EAR) gaat de lift bij stroomonderbreking automatisch naar de technisch dichtstbijzijnde verdieping om passagiers veilig te laten uitstappen.

 
GEN2 PRODUCTEN
Gen2 Life
 Brochure Gen2 Life
 Esthetiek Gen2 Ambiance
Gen2 Premier - Stream
 Esthetiek Gen2 Ambiance
 Brochure Gen2 Premier Resista
Gen2 Bedlift
 Brochure Gen2 Bedlift
GEN2 TECHNOLOGIE


Compacte Gen2 machine


Betrouwbaarder, stiller, duurzamer, onderhoudsvriendelijker en tot 50% efficiënter dan traditionele liftmotoren. Door de platte riemen volstaat een zeer compacte machine. Een machinekamer is dus overbodig. De zelfsmerende lagers maken smeermiddelen overbodig.


ReGen Drive


Otis ReGen aandrijving voert door de lift opgewekte energie terug naar het elektriciteitsnet van het gebouw


Pulse: controle- en onderhoudsvriendelijk


Het elektronische Pulse systeem bewaakt continue de status en betrouwbaarheid van de staaldraden in de platte aandrijfriemen en waarschuwt vroegtijdig als deze vervangen moeten worden. Dit verhoogt de betrouwbaarheid, verlengt de levensduur en beperkt de buitendiensttijd van de lift als gevolg van een onderhoud.

 
©2018 Otis Elevator CompanyGebruiks & inkoop voorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map