België
Website Otis Wereldwijd
België
De grootste fabrikant, installateur en dienstverlener ter wereld van liften, roltrappen en rolpaden.
 
 Home | Liften |
 

GEN2 LIFE

Een functionele lift met kwaliteit als uitgangspunt

Een lift zonder machinekamer met een hoog niveau aan comfort, betrouwbaarheid, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

Door gebruik te maken van een platte aandrijfriem levert de lift Gen2 Life de ideale technische oplossing voor appartementen, middelhoge kantoren en publieke gebouwen.

Gen2 Life biedt architecten een grotere ontwerpvrijheid.

Investeerders en eigenaars besparen op de beheerkosten van het gebouw(geen smeermiddelen, beperkter onderhoud, energiebesparend etc.) en ze profiteren van de vrijgemaakte machineruimte.

Voor gebruikers biedt de Gen2 Life een vlotte en veilige rit.
Productvoordelen
ComfortDe combinatie van de platte aandrijfriemen en de machine zonder overbrenging biedt een hoog liftcomfort met minder vibraties, minder geluid en een stopnauwkeurigheid van +/-3mm.
MilieuvriendelijkDe platte aandrijfriemen en de compacte machine maken het gebruik van milieubelastende smeermiddelen overbodig.
De LED verlichting gaat 10 keer langer mee en is tot 80% efficiënter dan traditionele TL verlichting.
Elke Gen2 is uitgerust met ReGen Drive die de energie opgewekt door de lift terugstuurt naar het elektriciteitsnet van het gebouw.
Veilig en betrouwbaarHet Pulse -systeem controleert de conditie van de stalen draden in de aandrijfriemen dag en nacht voor een optimale veiligheid.
Met EAR gaat de lift bij stroomonderbreking automatisch naar de technisch dichtstbijzijnde verdieping om passagiers veilig te laten uitstappen.
Met het REM systeem maakt een bidirectionele communicatie tot stand tussen de passagier en Otisline bij een noodsituatie.
 
 
©2018 Otis Elevator CompanyGebruiks & inkoop voorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map