België
Website Otis Wereldwijd
België
De grootste fabrikant, installateur en dienstverlener ter wereld van liften, roltrappen en rolpaden.
 
 Home |
 

OTIS EN HET MILIEU

Voorop voor een “groenere” toekomst. We hebben onze inzet voor het milieu en duurzame ontwikkeling opnieuw naar een hoger plan getild. Daarmee bedoelen we niet alleen dat we nóg energiezuinigere producten ontwerpen, maar ook dat we die producten op een milieuvriendelijke manier produceren. Het betekent dat we ’groen’ blijven denken en handelen, ook nadat de producten zijn geïnstalleerd, door service- en andere diensten te leveren die onze klanten energie helpen te besparen.
“Groen” produceren
In 2007 heeft Otis ‘s werelds eerste “groene” liftproductiefaciliteit geopend. In het Otis Elevator Company TEDA Center, gevestigd in het hart van het Tianjin Economisch-Technologisch ontwikkelingsgebied in China, worden de meest geavanceerde bouwkundige technieken toegepast, met als resultaat minstens 25% minder energieverbruik. In de fabriek worden milieuvriendelijke liftsystemen geproduceerd.
“Groene” producten
Het milieuvriendelijke Gen2TM-liftsysteem van Otis met platte riem en zonder machinekamer stelt de norm voor prestaties, efficiëntie en comfort in de lifttechniek. De platte, met polyurethaan beklede riemen en de machine zonder reductiekast met permanente magneet hebben geen extra smering nodig, zodat de noodzaak van opslag, reiniging en verwijdering van gevaarlijk afval tot het verleden behoort. Het Gen2-systeem is maar liefst 50 procent energie-efficiënter dan conventionele liften en vervoert passagiers soepel en comfortabel naar hun bestemming in het gebouw. De korte installatietijden van nieuwe liften besparen aannemers bovendien veel tijd en bouwkosten.
Als hét product bij uitstek voor een “groen” gebouwbeheer verminderen ReGen™-aandrijvingen het energieverbruik van liftsystemen tot maar liefst 75 procent vergeleken met non-regeneratieve aandrijvingen. ReGen-aandrijvingen voeren energie die gewoonlijk verloren gaat in de vorm van warmte, voor hergebruik terug naar het elektriciteitsnet van het gebouw. Toepassing van een ReGen drive heeft geen negatieve invloed op andere elektronische systemen in het gebouw zoals harmonische vervorming en radiofrequentie-interferentie. ReGen-aandrijvingen verlagen de totale gebouwexploitatiekosten, en leveren eigenaren en huurders gedurende de levensduur van de lift elk jaar opnieuw aanzienlijke besparingen op.

Ook onze roltrappen en rolpaden hebben minder impact op het milieu, dankzij de toepassing van recycleerbare materialen en productonderdelen met een lager energieverbruik.
“Groene” service
Otis biedt een breed scala onderhoudsprogramma’s en ondersteunende systemen die aansluiten op de behoeften van de klant en op de verschillende soorten producten. Het juiste onderhoud op het juiste moment zorgt voor een langere levensduur en een efficiëntere werking van de producten, en beschermt zodoende de investering van de eigenaar.
 
 
©2018 Otis Elevator CompanyGebruiks & inkoop voorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map