België
Website Otis Wereldwijd
België
De grootste fabrikant, installateur en dienstverlener ter wereld van liften, roltrappen en rolpaden.
 
 Home |
 

REM - REMOTE ELEVATOR MONITORING


REM, een systeem van Otis dat uw lift voortdurend controleert en bewaakt en waardoor problemen tijdig kunnen voorkomen worden.

Direct antwoord
Bij storingen krijgt de liftgebruiker direct een spreekverbinding met een medewerker van Otisline®. Deze meldkamer is altijd bemand, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Een speciaal getrainde Otisline-medewerker vertelt de passagiers meteen hoe ze worden geholpen. Snelle hulp gaat voor alles. Bij opsluitingen wordt onmiddellijk de dichtstbijzijnde monteur vrijgemaakt.

Vroegtijdige detectie en een hoge beschikbaarheid
Elke onregelmatigheid in uw liftinstallatie wordt direct door REM gesignaleerd. Dikwijls gebeurt dat al vóór een storing aan het licht treedt. Een Otis monteur kan dan direct worden ingezet om het probleem op te lossen. De monteur zoekt de bron van het probleem met behulp van REM-informatie. Veel storingen zijn dankzij REM sneller te vinden en op te lossen.

Hoe werkt REM?
A. Diagnostische software houdt de liften voortdurend in de gaten en verstuurt gegevens naar de REM-eenheid die in de machinekamer is gemonteerd.

B. De REM-eenheid stuurt deze informatie naar de Otisline-meldkamer.

C. Gegevens worden op basis van urgentie gerangschikt en door Otisline-medewerkers beoordeeld.

D. Een OTISLINE-medewerker waarschuwt indien nodig een monteur.

E. Als de monteur ter plekke arriveert is hij al voorzien van specifieke informatie, de juiste gereedschappen en onderdelen.

Een betrouwbaar systeem
De luidspreker en de microfoon voor de spreekverbinding is ingebouwd in het kooibedieningspaneel. Een snel te monteren, veilige en bedrijfszekere oplossing. Het systeem is minder kwetsbaar dan een telefoontoestel en kan bovendien niet worden misbruikt voor vals-alarm omdat REM altijd gelijktijdig een storingsbron signaleert.
REM is goedgekeurd door de beheerders van het Belgische telefoonnet en is zowel in nieuwe als bestaande installaties toe te passen. REM springt zuinig om met telefooncapaciteit; 16 liften hebben genoeg aan één telefoonaansluiting. Een aparte telefoonlijn, los van uw telefooncentrale, is om redenen van beschikbaarheid de meest betrouwbare oplossing.
 
 
©2018 Otis Elevator CompanyGebruiks & inkoop voorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map