België
Website Otis Wereldwijd
België
De grootste fabrikant, installateur en dienstverlener ter wereld van liften, roltrappen en rolpaden.
 
 Home |
 

Medewerkers staan centraal
Wij omringen ons met getalenteerde en inventieve mensen. We stimuleren hen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, om zich te ontwikkelen en hun carrière steeds nieuwe impulsen te geven. Onze formule daarvoor is duidelijk: wij scheppen de omstandigheden om de optimale balans te vinden tussen werk en privé, opleiding en persoonlijke ontwikkeling, bedrijfscultuur en individuele inzet. Dit omdat mensen gewoonweg productiever zijn als ze zich thuis voelen in hun werk en bij hun werkgever. Otis kent geen grenzen als het om carrièregroei gaat. Kansen? Die bepaal je zelf bij Otis.

Kwaliteit
Denken in termen van kwaliteit en veiligheid staat centraal bij Otis. Klanten stellen steeds hogere eisen, willen lagere kosten, meer efficiëntie en een betrouwbare continuïteit. Daarom is een continue meerwaarde van onze producten maatgevend: de Otis-kwaliteit, die als norm geldt in de branche. Denk jij kwaliteitsbewust en tot in de details? Dan zul jij je bij Otis zeker thuis voelen.

Bouwen aan betrokkenheid
Mensen maken Otis, vandaar dat onze medewerkers heel belangrijk zijn. Omdat Otis een gedecentraliseerde onderneming is, werken veel mensen verspreid doorheen het land. Daarom doen wij ons uiterste best om de onderlinge contacten te bevorderen. Binnen de afdelingen vindt frequent werkoverleg plaats. Het Otis-gevoel heeft een hoge prioriteit.
 
Openstaande vacatures:
 
©2018 Otis Elevator CompanyGebruiks & inkoop voorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map