ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница |
 

БИЗНЕС ЕТИКА


Правим нещата по правилния начин всеки път. В OTIS сме убедени, че трябва да правим нещата по правилен начин всеки път и развиваме бизнеса си съгласно буквата и духа на закона. Чрез етични и коректни действия ние печелим лоялността на клиентите си.

Ние държим на честността и почтеността във всички бизнес аспекти, започвайки от начина, по който се държим с клиентите си, до начина, по който се държим самите ние на работните си места. Ние очакваме всички наши служители да се държат съобразно стандартите ни и в подкрепа на тези очаквания предлагаме тази стимулираща програма.

Като OTIS служители Вие ще получите нашия писмен Етичен Кодекс. Ние ще Ви подпомогнем с обучение, което ще Ви даде възможност да разберете общите етични дилеми и да се подготвите да ги решавате. Ние ще Ви уведомим към кого да се обърнете за помощ, ако имате въпроси или искате да споделите загрижеността си по даден проблем.

Допълнително ще Ви предоставим и конфиденциален форум, където може да повдигнете въпроси и да получите коректен отговор без това да включва Вашия пряк ръководител. Този форум, известен като Програма ДИАЛОГ, е достъпен за всички служители на OTIS, дори за тези, които вече са се пенсионирали. ДИАЛОГ дава възможност на служителите да зададат въпроси по обективна оценка на дадена ситуацията, без да се страхуват от нежелателни реакции в последствие. В OTIS всички ние сме просто част от правенето на правилните неща по всяко време.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта