ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница |
 

GEN2® АСАНСЬОР


Otis наблюдава всеки аспект на асансьора—от проектирането и монтажа до експлоатацията и поддръжката—за да създаде екологично отговорната, енергийно-ефективна и спестяваща място асансьорна система Gen2.
Детайли на асансьора
С повече от 100 000 продадени по света асансьора Gen2, системата е рекордьор по качество и надеждност. В основата на асансьорната система Gen2 са патентованите от Otis плоски ремъци с полиуретаново покритие. Те са дебели само 3 mm. Но са по-здрави от конвенционалните стоманени въжета и издържат до три пъти по-дълго. Тези ремъци дадоха възможност на OTIS да промени тотално асансьорната индустрия.
Продуктови детайли
Безпроблемна и безшумна работаПри технологията Gen2® конвенционалните стоманени въжета са заменени със стоманени ремъци със специални покрития. Тази уникална и патентована технология на плоски задвижващи ремъци практически премахва вибрациите, като предоставя на пътниците забележително удобно и безшумно пътуване и по такъв начин усилва общото чувство за невероятен комфорт.
Гъвкава конфигурация, която печели повече пространствоПлоските ремъци правят асансьорната система по-компактна, премахват необходимостта от машинно помещение за повечето сгради и позволяват на архитектите и проектантите по-голяма гъвкавост при проектирането.
Бърз монтажЧрез интегрираните компоненти и доказаните работни практики OTIS оптимизира процеса на монтаж, така че строителите да извлекат предимства от по-добре контролирания монтаж с подобрен строителен интерфейс.
Екологична съобразностСистемата Gen2® е до 50% по енергийно-ефективна в сравнение с конвенционалните технологии и дава възможност на проектантите и собствениците да управляват техните сгради по-икономично, като в същото време имат предимства по отношение на по-голямото полезно пространство. В допълнение към това Gen2® системите имат плоски, покрити с полиуретан стоманени ремъци и безредукторни двигатели, които не изискват допълнително смазване, което прави системата по-благоприятна за околната среда.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта