ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница | За Otis |
 

SERVICE EXCELLENCE


Service Excellence е повече от това, което предоставяме, това е как мислим и действаме. Не става дума само за "поправяне на проблем" или провеждане на рутинно сервизно обслужване, а за "усмивката" в гласа по телефона, бързия отговор на запитване и желанието непрекъснато да се усъвършенстваме. Това е начинът, по който работим един с друг и как се отнасяме с нашите клиенти и с хората, ползващи нашите съоръжения.

Нашата глобална цел - да станем признат лидер сред фирмите в предоставянето на Service Excellence - Номер Едно в Обслужването - е заложена в действията на всеки един от служителите на Otis в цял свят. В този смисъл всеки наш служител е посланник на OTIS, който следва да ни помогне да постигнем мисията си да бъдем първи в услугите, първи в продуктите и първи в обслужването. Нашите служители са запазена марка на OTIS – символ на ценностите, които споделяме.

Всеки Otis служител прилага Service Excellence всеки ден, спазвайки тези 8 ангажимента - нашите обещания към клиентите ни.
Ще предприемем всички действия да осигурим безопасността на продуктите ни за Вас и всички пътници. Ще бъдем посланници за сигурност и безопасност. Ще предприемем всички действия да осигурим безопасността на нашите продукти, на работните ни обекти, пътуващите пасажери и нашите служители.
Ще сме безкомпромисни по отношение на качеството. Ние ще предоставим най-високото качество на обслужване за клиентите ни.
Ще се отзоваваме своевременно на запитванията Ви и ще ви информираме за развитието на работата. Ще отговаряме на всяко телефонно обаждане или електронно писмо във възможно най-кратки срокове. Ще извършваме услугите по безопасен начин и своевременно, като всеки въпрос разглеждаме като спешен и ще информираме за хода на работата нашите клиенти. Ние ще чакаме клиентите ни, но на тях никога няма да им се налага да чакат нас.
Ще следим внимателно извършването на всяка работа, за да отговорим на очакванията Ви и да ги надминем. Ние никога не предполагаме, че даден проблем е бил отстранен. Напротив – следим всеки обект и случай през цялото време. Даваме на клиентите редовна и актуална информация за хода на работата. И уведомяваме клиента, когато проблемът е бил напълно разрешен.
Всички въпроси ще приемаме като адресирани пряко към нас и ще ги решаваме в най-кратки срокове. Ние ще поемем пълна отговорност за всеки проект. Няма да игнорираме никакви възникнали проблеми и въпроси. Напротив – ще ги регистрираме и решаваме до пълното изпълнение на запитването и удовлетворението на клиентите.
Ще имаме готовност да предусетим Вашите нужди и ще сме активни в удовлетворяването им. Ние възприемаме себе си като част от екипа на клиентите. Предусещаме потребностите им, независимо дали става въпрос за решаването на незабелязан проблем или за предлагане на решение за оптимизиране функционирането на техните съоръжения. Всяка комуникация с клиентите ни ще ни даде възможност да мислим творчески и да предоставим ефективни решения. Ако не знаем как да решим даден проблем, ще намерим начин.
Ще изпълним поетите обещания в договорените срокове, без изключения. Ние ще изпълним това, което сме заявили, че ще направим. Няма да обещаваме нещо повече от това, което сме в състояние да изпълним. Ако възникнат обстоятелства, които биха ни възпрепятствали да изпълним навреме обещанието си, ще информираме веднага за това нашите клиенти. Ще действаме с необходимата почтенност и честност.
Гарантираме позитивно и професионално отношение. Винаги ще се стремим да направим обслужването приятно и позитивно изживяване за клиентите. Ще се отнасяме с клиентите любезно и с уважение и ще използваме добрите си умения да слушаме, за да разберем техните гледни точки. Ще отговаряме на телефонните обаждания любезно и професионално. Ще се гордеем с поведението си и начина, по който работим.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта