ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница |
 

TEAM OTIS

Ние сме обединени в нашата философия и при предоставянето на услуги. Отборът на OTIS и неговите членове допринасят с тяхната запазена марка от всеотдайност, ентусиазъм и висок дух за делото на атлетите на Special Olympics в международен мащаб.

Създаден през юни 1994 с международна церемония по издигане на флага в световната централа на OTIS във Фармингтън, САЩ, отборът на OTIS бе плод на вдъхновението и усилията на Жан Пиер Ван Рой, бивш президент на компанията. Отборът на OTIS подкрепя Special Olympics в международен мащаб като разпространява чувството на сплотеност и приятелство към служителите на фирмата по цял свят.
Глобален отбор
Можете да откриете служители на OTIS, които работят с програмите на Special Olympics в Аржентина, Австрия, Австралия, Бразилия, Канада, Чили, Република Чехия, Дания, Египет, Франция, Германия, Хонг Конг, Индия, Индонезия, Италия, Япония, Корея, Кувейт, Малайзия, Мексико, Холандия, Нова Зеландия, Филипините, Полша, Португалия, Русия, Саудитска Арабия, Южна Африка, Испания, Швейцария, Тайланд, Великобритания, САЩ и Уругвай.

Ние сме особено горди с нашето участие в Special Olympics с отбора на OTIS, чиито членове доброволно отделят от своето време и подпомагат и финансово така щедро тази кауза. Отборът на OTIS и компанията дариха повече от един милион щатски долара за Special Olympics в международен мащаб. Много от изпълнителните директори на OTIS по настоящем са членове на борда на Special Olympics в страни по целия свят.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта