ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница |
 

ЗА ЕСКАЛАТОРИТЕ И ПОДВИЖНИТЕ ПЪТЕКИ


OTIS написа история с въвеждането в експлоатация на асансьора през 1899г. Днес ние продължаваме да усъвършенстваме продукта чрез постоянни иновации. По същия начин подвижните пътеки на OTIS предлагат сигурност, надеждност и ефективност в търговските и обществени области на приложение.

Спестяване на пространство

Новите конструкции заемат по-малко място от предишните системи и позволяват различни приложения със същия вид, без необходимост от скъп индивидуален проект.

Модулен дизайн

Модулният подход позволява всеки монтаж да отговаря на специфични архитектурни изисквания. Перилата и екстериорните облицовки, вариращи от конвенционално боядисан метал до неръждаема стомана и стъкло, могат да бъдат напълно приспособени да допълват дизайна на всяка сграда. Опциите за осветлението може допълнително да подобрят общия вид на съоръжението. Крайният резултат е оптимална конфигурация, която лесно може да се впише в проектната схема на сградата.

Качество на пътуване

Новите задвижващи системи целят да предоставят съществено усъвършенстване в качеството на пътуване по отношение както на вибрациите, така и на шума. Съотношението на скоростта на перилата към скоростта на стъпалата е прецизно калибровано с цел да подобри още повече качеството на пътуване. Шумът и нивото на вибрации се следят много внимателно чрез тестове на обкръжаващата среда, за да осигурят възможно най-комфортно и безшумно придвижване. При определени приложения, които изискват особено безшумна среда, се използват усъвършенствани приспособления за понижено ниво на шума.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта