ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница |
 

OTIS ЕСКАЛАТОРИ


OTIS 506 NCE (Ескалатори за търговски сгради и комплекси)

Ескалатор, който е проектиран да работи в търговски сгради и комплекси, трябва да може да удовлетворява съответните изисквания и критерии. Той трябва да е икономичен, безшумен и комфортен. OTIS 506 NCE е пример за такъв ескалатор. Той може да бъде монтиран в и е подходящ за търговски сгради, шопинг центрове, хотели и офис сгради.

OTIS NCE предлага най-висока степен на безопасност за потребителя в ежедневната си експлоатация и отговаря на най-високите международни изисквания за сигурност. Здравината и устойчивостта на стъпалата при него се обезпечава от излято монолитно алуминиево стъпало, а съществена роля играе луфтът между стъпалото и страничните елементи – той не само е константна величина, но е по-малък от изисквания съгласно стандарт ЕN 115. Действително по отношение на безопасността OTIS 506 NCE не само че отговаря на изискванията на ЕN 115, но по повечето параметри надминава тези изисквания. С цел да се подобри гъвкавостта на дизайна са предвидени различни ъгли на наклон (от 30 до 35 градуса) и съответно различни широчини на стъпалата (600 мм, 800 мм, 1000 мм).

Комфортът и надеждността са неизменно свързани с качеството на компонентите и професионализма при монтирането им. По отношение и на двете характеристики ние си поставяме безкомпромисни стандарти. При OTIS 506 NCE всяко стъпало е измерено и е въведено в експлоатация след пълен контрол на качеството.

Естетически аспекти

Има известен брой опции на дизайна, които придават особена индивидуалност на OTIS 506 NCE. По същество това позволява този модел без съществени усилия да бъде пригоден към съответния интериор на сградата.

  • Парапети с ярко и ефектно лакирано покритие, които могат да бъдат избрани в различни цветове.
  • Перилата са с прозрачни стъкла, които могат да бъдат в матов, бронзов или зелен нюанс.
  • Екстериорните части на шасито са налични в широк спектър на изпълнение като например огледала, неръждаема стомана и мрамор.
  • Съществуват опции за постоянно осветление и осветяване между стъпалата. Под стъпалата има възможност за осветяване в точките на качване и слизане.
  • Уникални издължени колони на перилата в дъното на стълбите, които придават на ескалатора по-елегантен вид и подобряват нивото на безопасност.
Успешното съчетание между естетическия вид и функционалните характеристики демонстрира начин на мислене, който е заложен при проектирането на OTIS 560 NCE.
 
OTIS 506 NCE
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта