ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница |
 

ПЪЛНА МОДЕРНИЗАЦИЯ


Модернизация при моделите Gen 2™

Асансьорите почти винаги надживяват всички останали компоненти от една сграда. Въпреки това настъпва определен момент, когато трябва да бъдат подменени всички строителни системи.

Нашият опит и професионализъм в модернизирането заедно с практически ориентираната ни и пазарно-водеща модификация Gen 2™ гарантират възможностите ни да предложим иновативни решения, които да отговарят на широк кръг изисквания.

В началото на нашето проучване ние трябва да установим дали може принципно да бъде монтиран асансьор от модела Gen 2™, това включва OTIS да поеме отговорност по отношение на цялостния сграден интерфейс. Нашата работа ще има минимално смущение върху ежедневната експлоатация като същевременно ще Ви подсигури нов асансьор.

Ако монтажът на напълно нов асансьор се окаже невъзможен, проучването ни ще разгледа какви са потенциалните варианти да се инсталира революционната ни система Gen2®MOD. Съоръженията от модела Gen2®MOD използват ключовите компоненти на нашите асансьори Gen 2™ и ги вграждат успешно в наличното оборудване. Диапазонът от възможните Gen2®MOD варианти може да бъде индивидуално приспособен към съответните конкретни изисквания на Вашата сграда.

Традиционна модернизация

За приложения, при които решението Gen 2™ се е оказало непригодно да задоволи изискванията на сградната функционалност, ние сме в състояние да използваме огромния инженерингов опит и да проектираме модернизиращо решение на базата на традиционните методи за модернизиране на OTIS.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта