ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница |
 

GEN2®


Асансьорите от серията Gen2 ® на OTIS, които са без машинно помещение, са по същество асансьорни системи, които комбинират технологията и материалите от 21-ви век за производството на безопасни, енергийно-ефективни и екологично-съобразни продукти, като в същото време позволяват гъвкавост при проектирането, увеличават полезните пространства, предоставят времеспестяваща монтажна техника както при ниските сгради, така и при високи търговски и жилищни обекти.

Екологична съобразност

Системата Gen2® е до 50% по енергийно-ефективна в сравнение с конвенционалните технологии и дава възможност на проектантите и собствениците да управляват сградите по-икономично, като в същото време имат предимства по отношение на по-голямото полезно пространство. В допълнение към това Gen2® системите имат плоски, покрити с полиуретан стоманени ремъци и безредукторни двигатели, неизискващи допълнително смазване, което прави системата по-благоприятна за околната среда.

Безпроблемна и безшумна работа

При технологията Gen2® конвенционалните стоманени въжета са заменени със стоманени ремъци със специални покрития. Тази уникална и патентована технология на плоски задвижващи ремъци практически премахва вибрациите, като предоставя на пътниците забележително удобно и безшумно пътуване и по такъв начин усилва общото чувство за невероятен комфорт.
Плоските покрити с полиуретан стоманени ремъци са по-леки с 20% и издържат до три пъти по-дълго от конвенционалните въжета.

Гъвкава конфигурация, която печели повече пространство

Плоските ремъци правят асансьорната система по-компактна, премахват необходимостта от машинно помещение за повечето сгради и позволяват на архитектите и проектантите по-голяма гъвкавост при проектирането.

Бърз монтаж

Чрез интегрираните компоненти и доказаните работни практики OTIS оптимизира процеса на монтаж, така че строителите да извлекат предимства от по-добре контролирания монтаж с подобрен строителен интерфейс.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта