ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница |
 

ИСТОРИЯТА НА OTIS


Otis промени тотално света. От непретенциозно и скромно начало в Йонкърс, Ню Йорк, до днешния статус на световен индустриарен лидер - дългата история на OTIS е свидетелство за дългия път, извървян до днешните изключителни нива на безопасност, сигурност, качество на услугите и есклоатация на съоръженията.
Застанал на ръба на шахтова платформа високо над тълпата в Кристал Палас в Ню Йорк, един прагматичен механик шокира множеството от хората, отрязвайки драматично единственото въже, на което висеше платформата. Тя се спусна надолу с няколко инча, но после спря. Неговата революционно нова спирачна система беше сработила, спирайки платформата да се разбие в земята. Мъжът се провикна: ”Работи, джентълмени!”.

Този мъж беше Илиша Грейвс Отис, основателят на фирмата, чието име тя носи до днес. Със своята спирачна система OTIS буквално положи началото на асансьорната индустрия. Неговото изобретение даде възможност на сградите и на архитектурното въображение да се издигнат до самото небе, придавайки нов и дързък дизайн на модерните урбанистични небостъргачи.

OTIS продава първите си асансьори през 1853 г. Днес, близо век и половина по-късно, OTIS продължава да бъде световен лидер в асансьорния бранш с повече от 60 000 служители и да предоставя услугите си на клиенти в почти всички страни на света. Благодарение на всеотдайността на служителите, Вие можете да се возите на съоръженията на OTIS с доверие, знаейки, че те представляват повече от 150-годишна история от опит в сигурността и качеството.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта