ОТИС Лифт ЕООД
Към Otis Worldwide
БЪЛГАРИЯ
The world's leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Начална страница | За Otis |
 

THE WAY TO GREEN


Програмата The Way to Green е свързана с нашия ангажимент да движим нашата компания и нашите клиенти непрекъснато напред.
В Отис, The Way to Green започва със „зелено“ мислене в глобален мащаб. Ние насърчаваме и даваме възможност на нашите повече от 60 000 служители в цял свят да посрещнат бъдещето положително и проактивно. Програмата е част от нашия ангажимент за въплъщаване на екологично съзнание във всичко, което правим.
По-зелени продукти
Намалена енергия, подобрена производителност. Нашите асансьори, ескалатори и движещи се пътеки обединяват по-умни, зелени технологии за пестене на енергия и оперативни разходи.
Производство
Зелени процеси за зелени продукти. В Отис, ние произвеждаме нашата широка гама от екологични решения по възможно най-екологичен и природосъобразен начин.
По-зелени услуги по цял свят
Прецизни измервания, непрекъснато подобряване. Ние непрекъснато работим за намаляване на нашето влияние върху околната среда в световен мащаб, от потреблението на вода и енергия до емисиите на парникови газове.
Поддръжка
Експертни услуги, оптимална производителност. Ние предоставяме услуги по поддръжката, необходими за надеждната и ефективна работа на съоръженията.
Модернизация
Нестандартни решения, изключителни резултати. Ние съчетаваме нашия опит с иновативни решения за зелени свойства за подобрена производителност и намалена консумация на енергия.
 


ReGen™ Drives


Нашата ReGen технология всъщност връща енергията към електрическата мрежа на сградата за повторна употреба.

Нашият ангажимент към околната среда


Otis се ангажира с идеята да направи "по-зелен" целия производствен цикъл на своите продукти и процеси по целия свят.

 
©2016 Otis Elevator CompanyУсловия за ползване | Конфиденциалност | Предложения | Карта на сайта