DANMARK
Gå Til OTIS WorldWide
DANMARK
Verdens førende fabrikant og serviceleverandør af elevatorer, rulletrapper og rullefortove.
 
 Hjem |
 

GEN2® ELEVATOR

Otis har re-eksamineret hvert et aspekt på elevatoren
Fra design til installation og fra kørsel til vedligeholdelse - og udviklet det miljøbevidste, energi og plads besparende Gen2 elevator system.
Elevator detaljer
Med over 100,000 solgte på verdensplan, har Gen2 bevist sit værd med kørselskomfort og driftsikkerhed. I hjertet af Gen2 elevator systemet er Otis’ patenterede flade, polyurethan-belagte stål bælter. Bælterne er blot 3 mm i tykkelsen. Og dog stadig stærkere og med en levetid på op til 3 gange længere end konventionelle stål wire. På modernet vis har Otis været i stand til at genopfinde elevatoren.
Produkt Detaljer
Behagelig og lydløs kørselskomfortGen2 systemet erstatter konventionelle stål wire med flade, polyurethan-belagte stål bælter. Denne unikke, patenterede flad-bæltede kørsels teknologi eliminerer praktisk talt alle vibrationer, hvilket giver en behagelig og lydløs kørsel.
Fleksibel og pladsbesparendeDe flade bælter åbner mulighed for et mere kompakt elevator system, uden elevatorrum, hvilket giver arkitekter og designere endnu større fleksibilitet ved bygningsdesign.
Hurtig installationMed integrerede komponenter har Otis strømlinet installationsprocessen, således denne er mere kontrolleret og med et minimum af gene i bygningsperioden.
MiljøbevidsthedSystemet er op til 50 procent mere energi effektivt end konventionelle systemer, som muliggør bedre økonomi for bygningsejere og administratorer, i form af lavere driftsomkostninger.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyBrugerbetingelser | Fortrolighed | Forslag | Kort