DANMARK
Gå Til OTIS WorldWide
DANMARK
Verdens førende fabrikant og serviceleverandør af elevatorer, rulletrapper og rullefortove.
 
 Hjem |
 

SIKKERHED FREM FOR ALT

Sikkerhed og pålidelighed har haft første prioritet hos Otis siden starten af firmaet
I dag har Otis den bedste sikkerhedsstatistik inden for vertikal transport. Vi arbejder konstant på at forbedre sikkerheden i eksisterende produkter og udvikler sikrere teknologier for nye produkter. Otis har en overordnet politik med ”sikkerhed frem for alt” og har gennemført standardprocedurer, som sikrer, at alle montage- og serviceopgaver bliver udført på den sikreste måde, hver gang.
Otis produkter gennemgår de strengeste kvalitets- og sikkerhedstests på vores testcentre rundt om i verden. Vi ejer et af verdens højeste elevator test-tårne i Shibayama, Japan. Dette test-tårn er 154 over jorden og 27 meter under jorden. Bristol Research Center i Bristol, Connecticut, USA, er hjemsted for Otis’ kvalitetssikringscenter og Nordamerikas højeste elevator test-tårn – 117 meter højt.

Adgangstegn til kvalitet
For at sikre, at vores traditionelt høje kvalitet fortsætter, har Otis strenge udviklingsprocesser. Alle nye produkter får deres eget ”Adgangstegn” til markedet. Med Adgangstegnet godkender hele teamet – fra projektledere til øverste ledelse – produktkvaliteten på hvert trin af processen. Alle vigtige komponenter testes under streng bevågenhed af vores ingeniører, for at sikre en forventet holdbarhed på 20 år mellem hovedreparationerne. Vi gennemfører mere end 20 avancerede tests på alle Otis dele, incl. tests som simulerer de værst tænkelige driftsvilkår, og tests som simulerer den evt. hårde transport, vores produkter kan komme ud for under turen fra Otis fabrikkerne til montagesteder rundt omkring i verden.
 

Vær en sikker passager


Gør alle ture til sikre ture i elevatorer, på rulletrapper og rullefortove.

 
©2016 Otis Elevator CompanyBrugerbetingelser | Fortrolighed | Forslag | Kort