DANMARK
Gå Til OTIS WorldWide
DANMARK
Verdens førende fabrikant og serviceleverandør af elevatorer, rulletrapper og rullefortove.
 
 Hjem |
 

OTIS OG MILJØET

Mod en grønnere fremtid. Vi har bragt vores engagement i miljøet og vedvarende udvikling op på næste niveau. Det vil ikke kun sige udvikling af produkter, som er mere energi-effektive, men også at producere dem på en måde, som er mere miljøvenlig. Det vil sige at ”tænke og handle grønt” ved efter montagen at tilbyde service mv., som kan hjælpe vores kunder med at spare energi.
Grøn produktion
I 2007 åbnede Otis verdens første grønne elevatorfabrik, som ligger i Kina. Denne fabrik bruger de mest avancerede teknologier til at reducere energiforbruget med mindst 25%. Fabrikken producerer miljøvenlige elevatorer.
Grønne produkter
Otis’ miljøvenlige, maskinrumsløse Gen2TM, med bælter sætter standarder for elevatorers ydeevne, effektivitet og komfort. Gen2 elevatorens flade, polyurethanbelagte bælter og permanent magnet gearløse maskine kræver ingen smøring, hvilket fjerner behovet for oplagring, rensning og fjernelse af farligt affald. Gen2 elevatoren er op til 50% mere energi-effektiv end konventionelle elevatorer. Og den kører blødt og behageligt. Tilmed giver hurtige montagemetoder entreprenørerne besparelser i tid og reducerer byggeomkostningerne.
ReGen™ drevene er det foretrukne valg til grønne byggeprojekter og reducerer elevatorens energiforbrug med op til 75% i forhold til ikke-regenererende drivsystemer. ReGen drivsystemerne fører energi, som normalt tabes, tilbage til genbrug som varme til bygningens interne elektriske system. Drivsystemerne fjerner rent faktisk afbrydelser i bygningens elektroniske systemer forårsaget af harmonisk forvrængning og radiofrekvens interferens. ReGen drivsystemerne nedsætter de overordnede driftsomkostninger ved at give store årlige besparelser for bygningsejere og lejere år efter år i elevatorens levetid.Vores rulletrapper og rullende fortove har desuden mindre påvirkning på miljøet, fordi de bruger genanvendelige materialer og har driftsforhold, der reducerer energiforbruget.
Grønne servicetilbud
Otis tilbyder en række serviceprogrammer og systemer, som passer til kundernes behov for elevatortyper. I sidste instans betyder korrekt rettidig vedligehold, at elevatorens levetid forlænges, driften bliver mere effektiv, og ejerens investering beskyttes.
 


ReGen™ Drivsystemer


Vores ReGen drivsystemer sender energien tilbage til genbrug i bygningens elektriske system

Vores engagement i miljøet


Otis har forpligtet sig til at gøre vores produkter og processer grønnere i hele verden.

 
©2016 Otis Elevator CompanyBrugerbetingelser | Fortrolighed | Forslag | Kort