Otis Elevator Company
Maailmanlaajuinen Otis
Suomi
Maailman johtava hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien valmistaja, toimittaja ja huoltaja
 
 Etusivu | Modernisointi | Gen2™ Flex -lisätietoa |
 

GEN2™ FLEX LISÄÄ JOUSTAVUUTTA HISSIN MODERNISOINTIIN

Modernisoinnin tarkoituksena on nostaa vanha hissi suorituskyvyltään, turvallisuudeltaan ja tehokkuudeltaan vastaamaan uutta hissiä. Otisin suunnittelijat ovat kehittäneet joustavan modernisointijärjestelmän, joka antaa vaihtoehtoja mm. korin, ovien ja sisustuksen suunnitteluun.
Tehokkuutta, joustavuutta, turvallisuutta, suorituskykyä ja ympäristöystävällisyyttä - tätä kaikkea tarjoaa Gen2™ Flex.


Teräshihnateknologiaa

Otisin patentoimat, Gen2™-hissijärjestelmästä tutut polyuretaanipäällysteiset teräshihnat ovat 20 % kevyemmät ja noin 3 kertaa kestävämmät käytössä kuin perinteiset teräksiset kannatinköydet. Hihnat eivät myöskään vaadi minkäänlaista voitelua, joka puolestaan lisää järjestelmän ympäristöystävällisyyttä.

< Otisin PULSE™-järjestelmä valvoo jatkuvasti kannatinhihnojen terässäikeiden tilaa. Se helpottaa huoltoa ja lisää turvallisuutta. PULSE™-järjestelmään on mahdollista kytkeä REM™-kaukovalvontajärjestelmä, jonka kautta hissin tärkeimpiä toimintoja voidaan täydellisesti valvoa internetin kautta.

Enemmän turvallisuutta

Mikroprosessoripohjainen ohjauskeskus huolehtii hissin ohjaukseta ja turvalaitteiden piirien valvonnasta. Takaisinkytkennällä varustettu taajuusmuuttajakäyttö säätää portaattomasti nostomoottorin toimintaa. Järjestelmän etuina ovat suuri pysähtymistarkkuus sekä pehmeä liikkeellelähtö ja pysähtyminen.

Enemmän tehokkuutta ja energiansäästöä

Nostokoneiston sydän on kompakti, vaihteeton synkroninen kestomagneettimoottori. Tämä rakenne parantaa koneiston tehokkuutta 50 %. Koneiston energiankulutus on 30 % pienempi kuin perinteisellä vaihteellisella koneistolla.

Vähemmän melua

Erikoisvaimennetulla levyjarrulla ja jarruvian säädöllä saavutetaan äänetön toiminta. Korkealaatuiset materiaalit takaavat koneiston pitkän eliniän ja ominaisuuksien muuttumattomuuden käytössä.
Gen2™ Flex
Tilaa säästävä konehuoneetonGen2™ Flex edustaa uusinta hissiteknologiaa. Se on tilaa säästävä, konehuoneeton modernisointijärjestelmä.
OvetOvien sijainti voidaan suunnitella optimaalisesti.
HissikoriHissikori räätälöidään käytettävissä olevan hissikuilun mittojen mukaan
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyKäyttöehdot | Yksityisyyden suoja | Palaute | Hakemisto