Otis Elevator Company
Maailmanlaajuinen Otis
Suomi
Maailman johtava hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien valmistaja, toimittaja ja huoltaja
 
 Etusivu |
 

REHELLISYYS JA EETTISYYS

Teemme oikein joka kerta. Uskomme, että meidän on tehtävä oikein joka kerta ja johtaa liiketoimintaamme lain kirjaimen ja hengen mukaisesti. Toimimalla eettisesti ja rehellisesti voitamme asiakkaidemme luottamuksen.
Ulotamme eettiset toimintatavat koko liiketoimintaamme alkaen siitä, miten kohtelemme asiakkaitamme ja toinen toisiamme työpaikalla. Odotamme jokaisen työntekijämme säilyttävän eettisen tavan toimia ja tuemme heitä siinä.

Otisin työntekijänä saat ”Eettiset liiketoimintatavat” –ohjeet (Code of Ethics). Koulutamme sinut tunnistamaan yleisimmät eettiset pulmat ja ristiriidat sekä käsittelemään ne oikealla tavalla. Kerromme sinulle kenen puoleen kääntyä ongelmatilanteissa tai mikäli haluat kertoa huolenaiheesi.

Annamme käyttöösi luotettavan kanavan, jonka avulla voit nostaa jonkin sinua huolestuttavan asian esille ja saada siihen suoran vastauksen ilman, että esimiehesi on asiasta tietoinen. Tämä viestintäkanava on nimeltään DIALOG ja se on kaikkien Otisin työntekijöiden ja eläkeläisten käytössä. Luottamuksellinen DIALOG suo työntekijälle mahdollisuuden kysyä, ehdottaa muutosta, kiittää, ilmoittaa ongelmasta, valittaa jostakin epäkohdasta tai tuoda esille asian, jolle ei ole saanut vastakaikua – ilman pelkoa jälkiseuraamuksista. Se on tapa tehdä asiat oikein joka kerta.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyKäyttöehdot | Yksityisyyden suoja | Palaute | Hakemisto