Otis Elevator Company
Maailmanlaajuinen Otis
Suomi
Maailman johtava hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien valmistaja, toimittaja ja huoltaja
 
 Etusivu |
 

KONEHUONEETTOMAT HISSIT

Otis toi vuonna 2000 markkinoille uuden, konehuoneettoman Gen2-hissijärjestelmän, joka vastaa uuden vuosituhannen teknologialla ja materiaaleilla uuden vuosituhannen haasteisiin. Se on energiaa säästävä, ympäristöystävällinen ja turvallinen. Konehuoneeton hissi lisää rakennuksen käytettävissä olevaa tilaa, virtaviivaistaa sen arkkitehtoonista profiilia ja on nopea asentaa.
Konehuoneeton Gen2
Gen2TM on uuden sukupolven ympäristöystävällinen hissijärjestelmä, joka säästää energiaa ja vähentää ympäristörasituksia koko elinkaarensa ajan. Gen2-hissijärjestelmä on konehuoneeton ja se on nopea asentaa. Hissijärjestelmän etuja ovat myös lyhyt odotusaika, ovien nopea toiminta sekä kerroksiin ajo pehmeästi, tarkasti ja hiljaisesti.
Tilansäästöä
Gen2-hisseissä kestävät päällystetyt teräshihnat korvaavat perinteisen köysitekniikan. Uuden tekniikan ansiosta hissikoneiston koko pienenee kolmannekseen entisestä ja koneisto voidaan sijoittaa kuilun yläosaan. Erillistä konehuonetta ei enää tarvita, mikä puolestaan tuo etuja arkkitehdeille, rakennuttajille ja rakentajille.

Energiaaa säästävä ja ympäristöystävällinen

Uudentyyppisen vaihteettoman kestomagneettikoneiston ansiosta hissi kuluttaa energiaa jopa puolet vähemmän kuin perinteiset hissit. Yhdistettynä regeneratiivisen taajuusmuuttajakäyttöön energian säästö voi olla jopa 75 %. Hissin koneistossa ei tarvita öljyä eivätkä teräshihnat tarvitse voitelua. Gen2-hissi ei aiheuta melua ympäröiviin tiloihin, sillä se on erittäin hiljainen.

Laaja käyttöalue

Hissijärjestelmä on suunniteltu sekä asuin- että liikerakennuksiin. Gen2-hissisarjaan kuuluvat 8-, 10- ja 13-henkilön hissit. Hissi soveltuu erinomaisesti myös korkeisiin rakennuksiin, kuten toimistotaloihin ja hotelleihin, koska nopeudet 1,0 m/s ja 1,6 m/s ovat valittavissa.

Kaukovalvontajärjestelmä

Gen2-hissit ovat varustettavissa REM 5.0 -kaukovalvonnalla (Remote Elevator Monitoring), joka on hissin toimintaa 24 tuntia vuorokaudessa valvova järjestelmä. REM 5.0 sisältää myös kaksisuuntaisen puheyhteyden hissikorista asiakaspalvelukeskukseen.
 


ReGen™-regeneratiivinen käyttö


ReGen™ syöttää hissin jarrutusenergian takaisin rakennuksen sähköverkkoon. Se säästää energiaa etenkin yhdistettynä konehuoneettomaan Gen2™-hissijärjestelmään.


Otis näyttää tietä vihreämpään tulevaisuuteen


Olemme vieneet sitoutumisemme ympäristönsuojeluun astetta korkeammalle.

Sitoudumme ympäristönsuojeluun


Otis on sitoutunut kestävään kehitykseen tuotteidensa suunnittelussa ja toiminnoissaan kaikkialla maailmassa. Olemme sitoutuneet vähentämään energiankulutustamme tuotteidemme koko elinkaaren ajan.

 
©2016 Otis Elevator CompanyKäyttöehdot | Yksityisyyden suoja | Palaute | Hakemisto