Otis Elevator Company
Maailmanlaajuinen Otis
Suomi
Maailman johtava hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien valmistaja, toimittaja ja huoltaja
 
 Etusivu |
 

OTIS JA YMPÄRISTÖNSUOJELU

Otis näyttää tietä vihreämpään tulevaisuuteen. Osana kestävää kehitystä olemme vieneet sitoutumisemme ympäristönsuojeluun askelta pidemmälle – emme ainoastaan suunnittelemalla ympäristöä vähemmän kuormittavaa teknologiaa vaan myös valmistamalla tuotteemme ympäristöystävällisemmällä tavalla. Meille se merkitsee myös sitä, että ajattelemme ja toimimme ”vihreällä tavalla” asennuksen jälkeenkin tarjoamalla huolto- ja korjauspalveluja, jotka auttavat asiakkaitamme säästämään energiaa.

Olemme sitoutuneet vähentämään energiankulutustamme toiminnoissamme ja tuotteidemme koko elinkaaren ajan kaikkialla maailmassa.
Vihreä hissitehdas
Otis avasi vuonna 2007 maailman ensimmäisen vihreän hissitehtaan. TEDA Elevator Centerissä yhdistetään edistyksellisiä toimintatapoja, joiden avulla energiaa säästyy vähintään 25 %. Tehtaassa valmistetaan mm. ympäristöystävällisiä Gen2™-hissijärjestelmiä. Nimensä TEDA-tehdas sai sijainnistaan Kiinan Tianjin Economic-Technological Development Area –alueella.

Tehtaassa käytössä oleva edistyksellinen ja ekotehokas teknologia vähentää käytettävän energian määrää vähintään 25 prosenitlla. Tehdas on rakennettu USA:n ympäristöviranomaisten antamien standardien mukaan. Rakennuksessa on käytetty huolellisesti eristettyjä kattorakenteita, lämpöenergiaa takaisin heijastavia pintoja, päivänvaloa hyödyntäviä valaisinjärjestelmiä ja tarpeen mukaan sääntyvää ilmastointijärjestelmää, joka on varustettu erityisillä happisensoreilla hyvälaatuisen sisäilman takaamiseksi.

Otis Teda Center sai LEED:ltä tunnustuksen uraauurtavista aloitteista vedensäästössä, vihreästä rakennuskoulutuksesta ja rakennuksen vihreästä ylläpidosta. Tehdas sai erityiskiitosta vesitehokkuudestaan; tuotantoprosesseissa tarvittavan juomakelpoisen veden määrää on vähennetty ja kierrätetyn veden tehokasta käyttöä maksimoitu.

Otis on avannut myös muita energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä tehtaita mm. USA:n Etelä-Carolinan osavaltiossa sijaitsevaan Florenceen.
Vihreät tuotteet
Otisin ympäristöystävälliset, teräshihnateknologiaa hyödyntävät Gen2™-hissijärjestelmät ovat suorituskykyisiä, tehokkaita sekä hiljaisia ja miellyttäviä matkustaa. Gen2-hissien litteät, polyuretaanipäällysteiset teräshihnat ja kestomagneettimoottorit eivät vaadi voitelua. Ympäristölle haitallisia voiteluaineita ei siis tarvitse käyttää, säilyttää tai hävittää. Gen2-hissijärjestelmät tarvitsevat vain puolet perinteisten hissijärjestelmien vaatimasta energiasta. Nopeat asennusmenetelmät säästävät rakennuttajien aikaa ja vähentävät rakennusaikaisia kustannuksia.
Vihreä regeneratiivinen taajuusmuuttaja
Otis on siirtynyt käyttämään uutta regeneratiiviista taajuusmuuttajaa osana ympäristövastuullista teknologiaansa. ReGen™-regeneratiivinen käyttö vähentää energian kulutusta jopa 75 % verrattuna vaihteellisiin moottoreihin, joissa ei ole regeneratiivista käyttöä.

Hissi koostuu tyypillisesti kolmesta komponentista: koneistosta, hissikorista ja vastapainosta. Vastapaino on suunniteltu tasapainottamaan puoliksi kuormattua koria. ReGen-järjestelmä saa energiansa joko alaspäin laskeutuvan hissin tai kevyesti lastatun nousevan hissin tuottamasta liike-energiasta. ReGen muuttaa sen sähköksi ja syöttää takaisin rakennuksen sähköverkkoon uudelleen käytettäväksi.

Regeneratiivinen taajuusmuuttaja on suositeltava vaihtoehto ”vihreään” rakentamiseen. Pienentyneen huipputehotarpeen ja energiansäästön lisäksi siinä on matala harmoninen särö (yleisesti alle 5 %) sekä alhainen suurtaajuushäiriö – se lähestulkoon eliminoi rakennuksen muihin sähkölaitteisiin kohdistuvat häiriöt. ReGen-taajuusmuuttaja alentaa rakennuksen kokonaiskustannuksia ja mahdollistaa merkittävät vuosittaiset säästöt rakennusten omistajille koko laitteen eliniän.

Vihreät palvelut
Otis tarjoaa asiakkailleen kattavan valikoiman huolto- ja korjauspalveluja erilaisiin tarpeisiin. Oikeanlainen huolto oikeaan aikaan pidentää laitteen elinikää ja takaa tehokkaan käytettävyyden ja samalla suojaa rakennuksen omistajan sijoitusta.
 


ReGen™-regeneratiivinen käyttö


ReGen™ syöttää hissin jarrutusenergian takaisin rakennuksen sähköverkkoon. Se säästää energiaa etenkin yhdistettynä konehuoneettomaan Gen2™-hissijärjestelmään.

Sitoudumme ympäristönsuojeluun


Otis on sitoutunut kestävään kehitykseen tuotteidensa suunnittelussa ja toiminnoissaan kaikkialla maailmassa. Olemme sitoutuneet vähentämään energiankulutustamme tuotteidemme koko elinkaaren ajan.

 
©2016 Otis Elevator CompanyKäyttöehdot | Yksityisyyden suoja | Palaute | Hakemisto