Otis Elevator Company
Maailmanlaajuinen Otis
Suomi
Maailman johtava hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien valmistaja, toimittaja ja huoltaja
 
 Etusivu | Modernisointi | Gen2™ Mod -lisätietoa |
 

LISÄTIETOA GEN2™ MOD -MODERNISOINNISTA

Otisin patentoima Gen2™-hissijärjestelmä on nyt saatavana myös modernisoitaviin vanhoihin hisseihin. Tämä uraauurtava teräshihnateknologia on kaikkien EU-hissisäännösten mukainen. Otisin Gen2™ Mod -koneisto on varustettu vakiona SFS-EN-81-1 standardin mukaisella järjestelmällä, joka estää hissikorin kiihtymisen ylöspäin. Tämä toiminto on pakollinen uusissa hisseissä, nyt sen saa myös modernisoitaviin hisseihin. Gen2™ Mod -tekniikka on kuiskaavan hiljainen, ympäristöä ja energiaa säästävä.
Energiapihi ja tehokas moottori
Polyuretaanipäällysteiset litteät teräshihnat varmistavat erinomaisen käyttömukavuuden. 3 mm:n paksuinen teräshihna mahdollistaa tilaa säästävän, vain 80 mm halkaisijaltaan olevan vetopyörän ja siten erittäin pienen nostokoneiston. Vaihteeton, kestovoideltu kestomagneettimoottori hämmästyttää pienellä koollaan. Erittäin hiljainen käyntiääni vakuuttaa korkeasta suunnittelu- ja valmistusteknologiasta.

Huoltovapaa ja ympäristöystävällinen

Järjestelmä on huoltovapaa ja sillä on pitkä käyttöikä. Moottori ei vaadi öljyä ja sen laakerit on suunniteltu kestämään koko järjestelmän käyttöiän.
Gen2™ Mod
Koneisto - ylivoimainen luokassaanTehokas radiaalinen, synkroninen kestomagneettimoottori on 50 % tehokkaampi kuin perinteiset vaihteelliset koneistot. Vaihteeton, kestovoideltu kestomagneettimoottori on hämmästyttävän pieni kooltaan.
Litteät teräshihnatPolyuretaanipäällysteiset litteät teräshihnat korvaavat perinteiset kannatinköydet ja mahdollistavat tilaa säästävän, 80 mm halkaisijaltaan olevan vetopyörän ja pienen nostokoneiston.
OhjauskeskusMikroprosessoripohjainen ohjauskeskus huolehtii hissin ohjauksesta ja turvalaitteiden piirien valvonnasta.
Koneiston jarruGen2 Mod -koneisto on varustettu kaksitoimisella levyjarrulla, joka normaalitoiminnan lisäksi estää hissin hallitsemattoman liikkeen ylöspäin. Muita jarruja ei tarvita.
Gen2™ Mod
PysähtymistarkkuusTeräshihnojen erittäin pieni venymäkerroin yhdessä takaisinkytketyn taajuusmuuttajan kanssa mahdollistaa normaalisti +/-3 mm:n pysähtymistarkkuuden.
Kuorman mittausjärjestelmäToimitukseen sisältyy vakiona hissin kuorman mittausjärjestelmä, joka mittaa tarkasti korin sisällä olevan kuorman. Laitteesta siirtyy jatkuva signaali moottorin ohjaukselle, jolloin moottorin vääntömomentti voidaan säätää tarkasti korin senhetkiselle kuormalle.
Äänetön toimintaErikoisvaimennetulla levyjarrulla ja jarruvian säädöllä saavutetaan äänetön toiminta. Koneistopeti ja koneisto on täysin eristetty rakennuksen rungosta kumivaimentimin. Tuloksena hiljainen, desibelitasoltaan hiljaista keskustelua vastaava ääni.
Muita yhteensopivia tuotteitaGen2™ Mod - toimitussisältöön voidaan helposti lisätä muita Otis-modernisointituotteita kuten hissikori, korin kehys, vastapaino, uudet painikkeet jne.
 

Milloin kannattaa harkita hissin modernisointia?


Hissi on kiinteistön käyntikortti. Modernisointia kannattaa harkita, kun olet epävarma hissin turvallisuudesta tai hissin suorituskyvyssä on parannettavaa.


Ota yhteyttä Otisiin


Etsitkö Otisin paikallistoimistoa tai haluatko lisätietoja? Klikkaa tästä

 
©2016 Otis Elevator CompanyKäyttöehdot | Yksityisyyden suoja | Palaute | Hakemisto