Otis Elevator Company
Maailmanlaajuinen Otis
Suomi
Maailman johtava hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien valmistaja, toimittaja ja huoltaja
 
 Etusivu |
 

REGENERATIIVINEN TAAJUUSMUUTTAJAKÄYTTÖ

Regeneratiivinen taajuusmuuttaja on suositeltava vaihtoehto ”vihreään” rakentamiseen. Vaihteeton moottori yhdessä ReGen™-käytön kanssa mahdollistaa jopa 75 %:n energiansäästön verrattuna perinteisiin järjestelmiin ja vähentää myös käyttökustannuksia.
ReGen™ säästää energiaa
Hissi koostuu tyypillisesti kolmesta komponentista: koneistosta, hissikorista ja vastapainosta. Vastapaino on suunniteltu tasapainottamaan puoliksi kuormattua koria. Jarrutusenergiaa syntyy, kun täydellä hissikorilla ajetaan alaspäin tai kun kevyesti lastatulla hissikorilla ajetaan ylöspäin.

Tavallinen taajuusmuuttaja, jota ei ole varustettu regenerativiisella käytöllä, syöttää jarrutuksessa muodostuvan sähkön erillisiin jarrutusvastuksiin, joissa se tuottaa rakennukseen hukkalämpöä. Regeneratiivisella käytöllä varustettu taajuusmuuttaja syöttää jarrutusenergian takaisin rakennuksen sähköverkkoon, jossa se voidaan hyödyntää.

Regeneratiivisesta käytöstä aiheutuvan energiansäästön määrä riippuu useista eri parametreistä ja konfiguraatioista kuten kuormituksesta, nopeudesta, ajomatkan pituudesta, liikennöinnistä ja järjestelmän tehokkuudesta.
Regeneratiivisen käytön edut
Energian ja käyttökustannusten säästöEnergian säästö jopa 75 % sekä käyttökustannusten säästö, joka saavutetaan pienentyneellä huipputehotarpeella ja energiankulutuksella
Matala harmoninen säröYleisesti alle 5 %
Alhainen suurtaajuushäiriö
Optimaalinen suorituskykyTaajuusmuuttaja sietää jopa 30 % jännitevaihtelut
 


Otis näyttää tietä vihreämpään tulevaisuuteen


Olemme vieneet sitoutumisemme ympäristönsuojeluun astetta korkeammalle.

Sitoudumme ympäristönsuojeluun


Otis on sitoutunut kestävään kehitykseen tuotteidensa suunnittelussa ja toiminnoissaan kaikkialla maailmassa. Olemme sitoutuneet vähentämään energiankulutustamme tuotteidemme koko elinkaaren ajan.


Gen2™-hissi


Energiaasäästävät Gen2-hissit säästävät myös rakennusten käyttökustannuksia

 
©2016 Otis Elevator CompanyKäyttöehdot | Yksityisyyden suoja | Palaute | Hakemisto