Otis Elevator Company
Maailmanlaajuinen Otis
Suomi
Maailman johtava hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien valmistaja, toimittaja ja huoltaja
 
 Etusivu |
 

TURVALLISUUS

Turvallisuus on ykkösasia Otisilla – Safety first. Miljoonat ihmiset ympäri maailman käyttävät päivittäin Otisin hissejä, liukuportaita ja liukukäytäviä tarvitsematta uhrata ajatustakaan turvallisuudelle. Meille se merkitsee onnistumista. Otisille turvallinen tapa on ainut oikea tapa.

TURVALLISUUS ENNEN KAIKKEA

Turvallisuus nivoutuu kaikkeen mitä teemme – sekä tuotteidemme turvallisuuteen ja niiden ihmisten turvallisuuteen, jotka laitteitamme tekevät, asentavat ja huoltavat. Olemme sitoutuneet ennaltaehkäisemään työntekijöidemme tapaturmia tekemällä työpaikat ja työmaat kaikin puolin turvallisiksi ja käyttämällä turvallisia työskentelytapoja. Turvallisuus on yksi kulmakivistämme.

Kaikissa Otis-maissa noudatetaan standardoituja menettelytapoja. Näin varmistamme sen, että jokainen asennus ja huoltotehtävä tehdään aina turvallisimmalla mahdollisella tavalla.

Työntekijämme saavat säännöllisesti tarvitsemaansa työturvallisuuskoulutusta. Omistamme kokonaisia työpäiviä työturvallisuuden parantamiseen. Arvioimme työturvallisuutta osana ACE-järjestelmäämme kuuluvia auditointeja. Otisilla työturvallisuus on ykkösasia.

Tänään Otis kuuluu turvallisuustasoltaan hissiteollisuuden parhaimmistoon. Emme kuitenkaan jää laakereillamme lepäämään vaan työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme olemassa olevien laitteiden turvallisuutta ja kehittääksemme entistäkin turvallisempia uusia tuotteita.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyKäyttöehdot | Yksityisyyden suoja | Palaute | Hakemisto