Otis Elevator Company
Maailmanlaajuinen Otis
Suomi
Maailman johtava hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien valmistaja, toimittaja ja huoltaja
 
 Etusivu |
 

TURVALLISUUTTA KAIKILLE

Turvallisuus ja luotettavuus ovat olleet ykkösasioita Otisilla yrityksemme alkuajoista lähtien.
Vertikaalisessa henkilökuljetinteollisuudessa Otis on yksi turvallisuusasiat parhaiten huomioivista yrityksistä. Työskentelemme jatkuvasti parantaaksemme olemassaolevien laitteidemme turvallisuutta ja kehittääksemme uusia, entistä turvallisempia tuotteita. Otisilla turvallisuus on ykkösasia (”Safety first”). Meillä on käytössä standardoidut prosessit, joilla takaamme, että jokainen asennus ja huoltotehtävä tehdään turvallisemmalla mahdollisella tavalla jokaisella kerralla.
Tuotteiden testaus

Otisin tuotteet käyvät lävitse kireät laatu- ja turvallisuustestit laadunvalvonta- ja tuotekehityskeskuksissamme ympäri maailman.

Japanin Shibayamassa käytössämme on yksi maailman korkeimmista testitorneista. Torni sijaitsee 154 metriä maan yläpuolella ja 27 metriä maan alapuolella.

USA:n Connecticutin osavaltiossa sijaitseva Bristolin tutkimuskeskuksessa toimii Otisin laadunvalvonta sekä Pohjois-Amerikan korkein, 117 metrin korkuinen testitorni.

LAADUNHYVÄKSYMISMENETELMÄ

”Passport” on portti laatuun
Otisilla on tiukka tuotekehitys- ja laadunhyväksymisprosessi (Passport). Passport-järjestelmässä jokaisen tuotteen on läpäistävä 3-vaiheinen tarkastus - ”passi” - kullekin markkina-alueelle erikseen. Passportissa koko tiimi – projektin johtajasta ylimpään johtoon – allekirjoittaa laatuhyväksynnän erikseen kaikissa kolmessa tarkastuspisteessä. Kaikki pääkomponentit testataan suunnitteluinsinöörien tiukassa valvonnassa.

Pieninkin Otis-komponentti testataan yli 20 testillä, joissa jäljitellään pahimpia mahdollisia toiminta-ja käyttöolosuhteita mukaanlukien usein rasittavatkin matkat tehtailtamme asennuskohteisiin ympäri maailman. Tuloksena on sekä laatua, joka täyttää yrityksemme tiukat standardit että laatua, joka tyydyttää asiakkaamme. He odottavat laitteidemme toimivan rakennuksensa koko eliniän.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyKäyttöehdot | Yksityisyyden suoja | Palaute | Hakemisto