Otis Elevator Company
Maailmanlaajuinen Otis
Suomi
Maailman johtava hissien, liukuportaiden ja liukukäytävien valmistaja, toimittaja ja huoltaja
 
 Etusivu | Otis työpaikkana |
 

TYÖSKENTELYPERIAATTEET

Toimimme periaatteidemme mukaisesti. Otisilla emme ainoastaan puhu yrityksemme arvoista ja periaatteista vaan myös elämme ja toimimme niiden mukaisesti. Kaikki lähtee henkilöstöstämme, sillä toimintamme yrityksenä on heidän käsissään.

Palkkaamme parhaat ihmiset ja valtuutamme heidät toimimaan asiakkaidemme parhaaksi. Ensimmäisestä työpäivästään lähtien työntekijämme oppivat turvallisuuden tärkeyden. Työturvallisuus on ensisijaista Otisilla; niin laitteillamme matkustavien ihmisten turvallisuus kuin omien työntekijöidemme turvallisuuskin. Jokainen meistä on ylpeä Otisin pitkistä perinteistä laadun suhteen - laatu on kuvannut yhtiömme toimintaa jo 160 vuoden ajan. Tekemällä asiat oikein heti ensimmäisellä kerralla saavutamme asiakkaidemme tyytyväisyyden ja luottamuksen vuosi vuoden jälkeen.
Nämä periaatteet ohjaavat pienintäkin työntekijöidemme työhön liittyvää osa-aluetta. Vain siten saavutamme asiakkaidemme tyytyväisyyden. Klikkaa allaolevia linkkejä ja lue lisää Otisin työskentelyperiaatteista ja siitä, mitä ne merkitsevät työntekijöillemme.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyKäyttöehdot | Yksityisyyden suoja | Palaute | Hakemisto