Hrvatska
Otis u svijetu...
HRVATSKA
Vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju i održavanje dizala, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

POŠTENJE


U svakom trenutku postupi ispravno. Mi u Otisu vjerujemo da moramo uvijek postupati ispravno te poslujemo u skladu sa slovom i duhom zakona. Etičnim i poštenim postupanjem pridobivamo lojalnost naših kupaca.
Unosimo poštenje u svaki aspekt našeg poslovanja, od načina na koji se ophodimo s kupcima do načina na koji se ponašamo na radnom mjestu. Od svakog zaposlenika očekujemo da zadrži naše visoke standarde, a ta očekivanja podupiremo sveobuhvatnim programom podrške.

Kao zaposlenik Otisa dobit ćete pisanu verziju našeg Etičkog kodeksa. Osigurat ćemo Vam edukaciju koja će Vam pomoći da prepoznate česte etičke dileme i pripremite se za njihovo rješavanje. Reći ćemo Vam kome se možete obratiti za pomoć ako imate pitanja ili želite prijaviti neki problem.

Također ćemo Vam dati povjerljivi forum na kojem možete otvoriti neki problem i dobiti iskren odgovor bez uključivanja Vašeg nadređenog. Taj forum, poznat kao program DIJALOG, dostupan je svim zaposlenicima i umirovljenicima Otisa. DIJALOG zaposlenicima daje priliku da zatraže objektivnu procjenu problema, bez straha od odmazde ili kazne. U Otisu sve to predstavlja dio ispravnog postupanja u svakom trenutku.
 
 
©2016 Otis dizala d.o.o.Uvjeti korištenja | Privatnost | Prijedlozi | Opći uvjeti nabave