Hrvatska
Otis u svijetu...
HRVATSKA
Vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju i održavanje dizala, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna | Dizala | Ostala dizala |
 

DIZALA PO MJERI


Magija jednokratnog
Vaš graditeljski pothvat došao je u konkretnu fazu planiranja. To treba biti nešto posebno. Arhitektura koja obasjava Vaš dobar glas. Ugrađena individualnost čije se zračenje i prestižni karakter izdižu iznad uobičajenog. Iznutra kao i izvana. I sad se postavlja pitanje:

Kakvo postrojenja dizala ide uz to?

Otis smatra: Naravno, nešto posebno.

Tako posebno i individualno kao kuća kakvu je vaš arhitekt kreirao za vas. Toliko posebno kao vaš partner Otis. Stoga: Danas mi ne bismo bili broj 1 da Elisha Graves Otis nije prije 140 godina floskulu „ne postoji“ jednom zauvijek protjerao iz filozofije tvrtke.

Otis nudi dizala po mjeri u svakoj zamislivoj konfiguraciji dizajna i učinka. Individualno unutarnje i vanjsko opremanje po slobodnoj želji, skoro bez ograničenja.

Ugradnja dizala u postojeće zgrade

Vaša se uredska zgrada renovira? Planirate veliku pregradnju? Vaš se krov skida? Htjeli biste svojoj nekretnini dizalom povećati vrijednost?

Otis je već više od 30 godina zastupljen u Austriji i u dizalima i pokretnim stepenicama zauzima vršnu poziciju. Otis instalira nova postrojenja u stambenim kućama, uredskim zgradama, hotelima, bolnicama ili trgovačkim centrima.

Obratite se, dakle, odmah stručnjacima. Otisovi specijalisti podupiru vas već u fazi planiranja i pomažu vam kako da uštedite troškove. Od nas ćete dobiti savršeno rješenje po mjeri. Mi za vas instaliramo dizala s najvišom mjerom sigurnosti i estetike.
 
 
©2016 Otis dizala d.o.o.Uvjeti korištenja | Privatnost | Prijedlozi | Opći uvjeti nabave