Hrvatska
Otis u svijetu...
HRVATSKA
Vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju i održavanje dizala, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

GEN2 DIZALA


Gen2 familija dizala
High-Tech dizalo za zahtjeve 21. stoljeća. GeN2 kombinira inovativne tehnologije i materijale budućnosti. Rezultat: dodatno iskoristiva površina zgrade, instaliranje s uštedom vremena, ekonomičan pogon sa štednjom energije, prikladnost za okoliš i fleksibilnost u oblikovanju. Pored toga se GeN2TM ističe bogatim sigurnosnim funkcijama.
Srednje područje učinka
GeN2 Comfort: Dizalo za stanogradnju i funkcionalne poslovne zgradeOvaj je sustav dizala prije svega ekonomičan, udoban i krajnje pouzdan. Svojim vrlo dobrim odnosom cijena-učinak on je naročito prikladan za funkcionalne stambene i poslovne zgrade.
GeN2 Flex: Vrlo fleksibilno rješenje dizala za vašu postojeću zgraduGeN2 Flex je idealno dizalo za postojeće zgrade. Neovisno radi li se o zamjeni ili o prvom instaliranju, ovo se postrojenje fleksibilno prilagođava mjesnim prilikama. Nosivost se maksimira i ugrađuje se najveća moguća vozna kabina. GeN2 Flex osjetno podiže vrijednost vaše nekretnine.
Povećano područje učinka
GeN2 Premier: Dizalo za najveće zahtjeve u ekskluzivnim hotelima i podignutim stambenim i poslovnim kućamaGeN2 Premier nudi krajnje mirne, udobne i tihe vožnje uz malu potrošnju energije. GeN2 Premier ispunjava najviše zahtjeve i postavlja nova mjerila udobnosti, ekonomičnosti, pouzdanosti i sigurnosti.
GeN2 Premier ED: Dizalo za najveće zahtjeve kod velikih nosivosti od 1275 kg navišeGeN2 Premier ED nudi domišljenu tehniku od 1275 kg. Pored krajnje mirnih i tihih vožnji i jedinstvene udobnosti, on nudi fleksibilne visine vrata i kabine i promjenljive dimenzije kabine.
GeN2 Lux: Brzo dizalo s pogonom remenjem za visoke uredske zgrade i hoteleKod visokih zgrada do 150 metara transportne visine moguće je klasično postavljanje strojarnice gore iznad okna. Pomoću GeN2 Lux može se i u visokim zgradama primijeniti inovativna tehnologija remenja. Kompaktan bezreduktorski pogon omogućuje minimalnu strojarnicu iznad okna.
S uštedom prostora i energije
GeN2 ne traži prostor za pogon – stroj se nalazi u vrhu okna. Poliuretanski remeni s čeličnom jezgrom lagani su i fleksibilni. Tek oni omogućuju primjenu energetski vrlo učinkovitog stroja.
Prednost za arhitekte, izvođače i vlasnike
Izostanak prostora za pogon daje arhitektima veću slobodu oblikovanja kod projektiranja zgrade. Izvođači profitiraju od standardiziranog postupka montaže koji osigurava brzo i glatko instaliranje i svodi na minimum usklađivanje s drugim radovima. Otpadanjem prostora za pogon smanjuju se troškovi za vlasnika. Pored toga, on dobiva dodatnu korisnu površinu zgrade.
Čisto i ugodno za okoliš
Pored štednje energije, GeN2 se ističe nizom daljnjih, ekološki prikladnih aspekata. Tako stroj ne traži ulje ni ikakvo podmazivanje, jer radi bez reduktora i kuglični ležajevi bez održavanja zatvoreni su. Za razliku od dosadašnje čelične užadi, zadovoljavaju PU remeni bez maziva. Stroj konstruiran s radijalnom zračnošću radi do 50 % učinkovitije nego konvencionalni pogoni. Sustav je opremljen elektromagnetskim filtrom prema standardu EMVG (Elektro-Magnetisches-Verträglichkeits-Gesetz) koji sprečava smetnje drugih električnih uređaja.
Doživljaj prvoklasne vožnje
Tihi pogon - Mnoštvo faktora stavlja GeN2 među najtiše sustave dizala bez strojarnice. PU oblaganjem remena otpada inače tipični metalni šum odmatanja kod kretanja čeličnog užeta oko pogonske užnice i skretnih kolotura. Sustav je višestruko odvojen od vibracija. Releja više nema – upravljanje se više ne čuje. I samo kočenje motora opitimirano je na minimalnu buku.
Mekana vožnja
Sve su komponente GeN2 razvijene s ciljem da se osigura doživljaj nenadmašno mekane vožnje. Frekventno regulirani, digitalni pogon osigurava ubrzanje i kočenje kabine bez trzaja. PU remeni ne podliježu vibracijama, uobičajenim kod dosadašnje čelične užadi u vučnom pogonu. K tome je kabina dodatno odvojena od svog zavješenja da bi se minimirao svaki prijenos buke.
 
 
©2016 Otis dizala d.o.o.Uvjeti korištenja | Privatnost | Prijedlozi | Opći uvjeti nabave