Hrvatska
Otis u svijetu...
HRVATSKA
Vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju i održavanje dizala, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

OTIS GEN2™ LUX

Tehnika dizala
Tradicionalna nosiva užad od čelika kod Otisa GeN2 Comfort zamjenjuju se plosnatim, poliuretanskim remenima. Remeni se sastoje od sredine od čeličnih jezgra i obloženi su fleksibilnim poliuretanskim slojem. Kod iste nosivosti bitno su lakši od čelične užadi, nisu korozivni i traju do tri puta dulje. Svojim prigušnim svojstvima značajno doprinose izvanredno tihom pogonu s malo vibracija. Tehnologija remena Otisa GeN2 Flex omogućuje primjenu malog, bezreduktorskog stroja.Vrlo kompaktni novi sustav pogona inteligentno je smješten u glavi voznog okna. Uzbudno orijentirana varijabilna frekventna regulacija pogona omogućuje brzu i mekanu vožnju pod svim pogonskim uvjetima. Ona se još podržava novim sinkronim motorom s permanentnim magnetima, razvijenim za Otis GeN2. Modularno građeno mikroprocesorsko upravljanje s novom generacijom hardvera i softvera konstruirano je za pojedinačna postrojenja i grupni pogon do tri dizala. Upravljanje dizalom i regulacija pogona akustički su izolirani i prikladno za servisiranje smješteni ispred portala vrata na gornjoj postaji.
Dizajn
Za Otisova dizala serijski postoji velik broj varijanta dizajna. Različite opreme kabine, različita vrata voznog okna i portali kao i atraktivni elementi za rukovanje i pokazivanje osiguravaju da dizalo optimalno odgovara arhitekturi zgrade.
Prednosti za vas
Otis GeN2 Lux daje arhitektima i stručnim projektantima slobodu oblikovanja kod projektiranja zgrade budući da se površina tlocrta strojarnice može smanjiti do tlocrta voznog okna. Strojarnica daje i kod visokih brzina jedva primjetnu buku. Otis GeN2 iskazuje se krajnje tihim i ekonomičnim pogonom dizala.
 
 
©2016 Otis dizala d.o.o.Uvjeti korištenja | Privatnost | Prijedlozi | Opći uvjeti nabave