Hrvatska
Otis u svijetu...
HRVATSKA
Vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju i održavanje dizala, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

KVALITETA


Kvaliteta od Otisa čini ime od povjerenja. Već više od 50 godina kvaliteta Otis čini imenom od najvećeg povjerenja u djelatnosti. Naši kupci očekuju da će Otisova oprema dobro funkcionirati tijekom čitavog vijeka trajanja zgrade, a ostvarivanje te razine kvalitete zahtijeva postojanu predanost.
Svaki Otisov zaposlenik igra ulogu u održavanju kvalitete koju naši kupci očekuju. Kroz naš rigorozan program za ostvarenje konkurentne izvrsnosti (ACE (Achieving Competitive Excellence)), naši se zaposlenici svakodnevno trude ostvariti bolju kvalitetu.

ACE koristi alate metodologije kontinuiranog poboljšavanja s ciljem da se poboljša produktivnost, kvaliteta, troškovna efikasnost i zadovoljstvo kupaca. Kroz ACE svaka funkcija u Otisu, od projektiranja do prodaje i servisa, mjeri svoju uspješnost i postavlja ciljeve poboljšanja.

Nepokolebljivi smo u poboljšavanju svoje uspješnosti. Stvaramo osnažene timove zaposlenika koji nikada ne prestaju slušati svoje kupce. Kad ti timovi pronađu rješenje, ono se brzo primijeni – i podijeli s drugima. U Otisu nikada ne prestajemo tražiti bolji način.
 
 
©2016 Otis dizala d.o.o.Uvjeti korištenja | Privatnost | Prijedlozi | Opći uvjeti nabave