Hrvatska
Otis u svijetu...
HRVATSKA
Vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju i održavanje dizala, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

SIGURNOST PRIJE SVEGA

Sigurnost i pouzdanost bilo je Otisovo načelo od najranijih dana naše kompanije.
Danas Otis ima jedan od rekorda sigurnosti u industriji vertikalnog transporta. Stalno radimo na poboljšanju sigurnosti postojećih proizvoda i razvijamo sigurnije tehnologije za nove proizvode. Otis naglašava korporativnu politiku „prvo sigurnost“ i uvodi standardizirane postupke da se osigura da se svaki zadatak instaliranja i servisa izvrši na najsigurniji način i to svaki put.
Otisovi proizvodi podliježu strogom ispitivanju kvalitete i sigurnosti u našim ispitnim objektima širom svijeta.

Mi pogonimo jedan od najviših ispitnih tornjeva za dizala na svijetu u Shibayami, Japan. Ovaj ispitni toranj seže 505 stopa (154 metra) iznad tla i 89 stopa (27 metara) ispod tla.

Bristol Research Center u Bristolu, Conn., Sjedinjene Države, domaćin je Otisovom Centru za osiguranje kvalitete i najviši je ispitni toranj za dizala u Sjevernoj Ameriki – 383 stope (117 metara) visine.
Putovnica za kvalitetu
Da bi se osigurao nastavak tradicije kvalitete, Otis primjenjuje rigorozan Postupak razvoja proizvoda (PDP). Svaki novi proizvod dobiva svoju vlastitu „Putovnicu“ za stavljanje oznaka. S putovnicom, cijeli tim – od voditelja projekta do viših rukovodilaca – potpisuje za kvalitetu proizvoda svaki korak postupka. Sve se glavne komponente ispituju pod strogim nadzorom naših inženjera da bi se osiguralo 20-godišnje očekivano trajanje između remonta.

Na svakom komadu Otisove opreme vršimo 20 preventivnih ispitivanja, uključivši ispitivanja koja imitiraju najgore slučajeve uvjeta rada i ona ispitivanja koja simuliraju grube uvjete vožnje koje bi naši proizvodi mogli imati za vrijeme putovanja od Otisovih kapaciteta do gradilišta za instaliranje širom svijeta.
 

Budite Siguran Korisnik


Kao što koristite dizala i pokretne stepenice svakodnevno, učinite svako korištenje sigurnim.

 
©2016 Otis dizala d.o.o.Uvjeti korištenja | Privatnost | Prijedlozi | Opći uvjeti nabave