Hrvatska
Otis u svijetu...
HRVATSKA
Vodeća svjetska tvrtka za proizvodnju i održavanje dizala, pokretnih stepenica i pokretnih traka.
 
 Početna |
 

O POKRETNIM STEPENICAMA I TRAKAMA

Otis je pisao povijest uvođenjem pokretnih stepenica u 1899. Danas mi nastavljamo poboljšavati taj proizvod stalnim inoviranjem. Slično tome, Otis nudi sigurne, pouzdane i učinkovite pokretne trake i za komercijalne i za javne namjene.
Uštede prostora
Noviji rešetkasti dizajni zauzimaju manje prostora nego raniji sustavi i omogućuju višestruke primjene s istim izgledom bez potrebe za skupi dizajn kupca.
Modularni dizajn
Modularni pristup omogućuje svakoj instalaciji da se prilagodi da bi se zadovoljili posebni arhitektonski zahtjevi. Balustrade i vanjsko oblaganje, koji sežu od konvencionalno premazanog metala do nehrđajućeg čelika i stakla, mogu se potpuno prilagoditi kupcu da bi upotpunili dizajn svake zgrade. Ponude osvjetljenja poboljšavaju sveukupni izgled instalacije. Rezultat je moderna pojava koja se lako može inkorporirati u dizajn zgrade.
Kvaliteta vožnje
Novi sustavi pogona imaju za cilj osiguranje značajnih poboljšanja u kvaliteti vožnje u smislu i vibracija i buke. Odnos rukohvata prema brzini gazišta precizno je kalibriran radi daljnjeg poboljšanja kvalitete vožnje. Razina buke i vibracija pozorno se nadziru u ispitnim ambijentima da bi se osigurala najmirnija i najtiša moguća vožnja. Paketi za pojačano smanjenje buke koriste se za krajnje tihe namjene.
 
 
©2016 Otis dizala d.o.o.Uvjeti korištenja | Privatnost | Prijedlozi | Opći uvjeti nabave