Otis Felvonó Kft.
Az Otis világa
MAGYARORSZÁG
A világ vezető felvonó, mozgólépcső és mozgójárda gyártó és karbantartó vállalata.
 
 Kezdőlap | Mozgólépcsők és mozgójárdák | Mozgólépcsők |
 

508 NCE KERESKEDELMI MOZGÓLÉPCSŐ

Az OTIS 508 NCE típusú mozgólépcső csúcs technológiájú berendezés. Modulrendszerű felépítés jellemzi annak minden előnyével. Az OTIS fejlesztőmérnökeinek sikerült feloldani a költségtakarékos gyártás és az egyedi kialakítás közt feszülő ellentétet. Az 508 NCE rugalmasságát mi sem bizonyítja jobban, mint az áruházakban, bevásárlóközpontokban, kórházakban, szállodákban és számtalan egyéb más épületben üzemelő berendezések nagy száma.
Széles esztétikai választék
Az OTIS 508 NCE az igényes építészet mozgólépcsője. Az OTIS 508 NCE az esztétika és a funkcionalitás harmónikus ötvözete. Azon túl, hogy a berendezés gazdaságosan üzemeltethető, csöndes és egyenletes működésű, még harmónikusan illeszkedik is az épület architektúrájába. A tervezők igyekeztek olyan mozgólépcsőt megálmodni, amely megjelenésre minden épületkialakításhoz illeszthető. A színek és anyagok megválasztására különös gondot fordítottak. Az eredmény az lett, hogy az OTIS 508 NCE az építészek számára széles anyagválasztékot, felületkidolgozást és megvilágítási opciókat ajánl fel. Csak a mozgó korlát több, mint tízféle színből készülhet. A balusztrádok lehetnek a szabványos átlátszó biztonsági üvegen túlmenően füstszínű, bronz vagy zöld üvegből is. A vázszerkezet burkolásához a szabványosan porszórt acéllemezen kívül többek között tükör, nemesacél vagy márvány is rendelkezésre áll. A képet a dekoratív megvilágítási változatok teszik teljessé. A felső és alsó szinten a lépcső alatti világítás egyaránt esztétikus és növeli biztonságot is. A lépcsők melletti teljes vagy részleges megvilágítás igény szerint szintén megvalósítható. A be-, és kilépő szintnél felszerelt közlekedési lámpa jól láthatóan jelzi a mozgólépcső haladási irányát. Végül ne menjünk el szó nélkül a komplett berendezés szép vonalvezetése mellett sem.
Az 508 NCE mozgólépcső jellemzői:
MÉRTÉKADÓ UTASBIZTONSÁGAz OTIS 508 NCE típusú berendezés számos biztonságosságot javító részegységgel rendelkezik. A berendezés a világ a legszigorúbb biztonsági követelményeinek is megfelel. Számos –ennél a típusnál is alkalmazott- biztonsági elemet az OTIS feljesztett ki és vezetett be elsőként a mozgólépcsőket gyártó cégek közül. Ilyen többek közt a lépcsőfokok melletti GUARDIAN oldalburkolat, ami mára a szakterület szabványos elemévé vált. Az oldalburkolat és a lépcsőkocsik közötti minimálisra csökkentett, egyenletesen keskeny hézaggal az OTIS a vonatkozó előírások elvárásain túl is tesz. A kis súrlódású mozgó korlát és a lépcsők pontos szinkronizációja biztos futást eredményez. A mozgó korlát befutási pontján lévő doboz speciális kialakítása megakadályozza, hogy nem odavaló tárgy a mozgó korlát mellett bejuthasson a szerkezetbe. A balusztrádnak a biztonsági üveg és az üveget tartó profil biztosít nagy szilárdságot. Az egy darabból álló, alumímium préselt lépcsőkocsik, valamint az lépcsőkocsin átmenő tengely nagy merevséget és biztonságos mozgást garantálnak. Az OTIS 508 NCE nemcsak kielégíti a legtöbb biztonsági követelményt, hanem messze túl is teljesíti azokat.
KIEMELKEDŐ MINŐSÉGAz utazási komfort és a berendezés megbízhatósága elsősorban a részegységek gyártási minőségétől és a szerelés színvonalától függ. Az OTIS egyik területen sem ismer kompromisszumokat. Az OTIS 506 NCE gyártása és szerelése többszörös ellenőrzés mellett zajlik.
EGYSZERŰ KARBANTARTÁSA partneri kapcsolat nem zárul le a berendezés átadásával. Az OTIS testreszabott karbantartási programokat ajánl, hogy a beépítéskori műszaki színvonalat a lehető leghosszabb ideig meg lehessen őrizni. A pótalkatrészek biztosítása és a speciális képzettségű technikusok segítsége a mozgólépcső teljes élettartamára megbízható, gazdaságos és biztonságos üzemet tesz lehetővé.
„ÚTLEVÉL RENDSZER” A MEGBÍZHATÓSÁGÉRTAz „útlevél-rendszerrel” az OTIS egy ma még egyedülálló minőségbiztosítási rendszert indított útjára. Az útlevél a tervezéstől a gyártáson át egészen a munkahelyre történő kiszállításig követi a berendezést. Az útlevél egyértelmű ellenőrzési pontokat jelöl ki, melyeket az arra illetékeseknek minden esetben be kell tartani. A folyamat célja, hogy csak hibátlan termék kerülhessen beépítésre.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyFelhasználási feltételek | Adatvédelem | Javaslatok | Oldaltérkép