Otis Felvonó Kft.
Az Otis világa
MAGYARORSZÁG
A világ vezető felvonó, mozgólépcső és mozgójárda gyártó és karbantartó vállalata.
 
 Kezdőlap | Mozgólépcsők és mozgójárdák | Mozgólépcsők |
 

513 NPE KÖZLEKEDÉSI MOZGÓLÉPCSŐ

Az OTIS 513 NPE - egy speciálisan a tömegközlekedés számára kifejlesztett berendezés. Robosztus, megbízható és biztonságos. Arra készült, hogy mindent kibírjon. Beltérben és a szabadban egyaránt használható berendezés. A szerkezet és a felhasznált anyagok rendkívül tartósak, a rongálásnak és a szélsőséges időjárási viszonyoknak egyaránt ellenállnak. A berendezés sikerét az optimális használhatóságának és csekély üzemeltetési költségének köszönheti.
Rendkívüli megbízhatóság
Az OTIS 513 NPE mozgólépcső az alkalmazott fejlett technikának köszönheti megbízhatóságát. Ennek egyik összetevője a változtatható menetsebességet biztosító mikroprocesszoros vezérlés. A berendezés üzemét egy vezérlő tablóról közvetlenül vagy pedig csatolófelületeken keresztül távolról is lehet vezérelni.
Az 513 NPE mozgólépcső további jellemzői:
EGYSZERŰ TISZTÍTÁSA mozgólépcső olyan kialakítású, hogy a lépcsők locsoló tömlővel is moshatók. A víz és a szennyeződés a szerkezet alatti tömör teknőben gyűlik össze. Az olaj és a víz szétválasztásáról olajleválasztó gondoskodik.
EGYEDI IGÉNYEK FIGYELEMBE VÉTELEAz egyedi igények kielégítése érdekében az OTIS 513 NPE igényes opciókat is felvonultat. Ide tartoznak a karbantartást nem igénylő piezoelektromos érintkezők, a halogénmentes huzalozás és a kenést nem igénylő lánc. Egy automatikus mozgó korlát feszítőmű szintén kapható.
„ÚTLEVÉL RENDSZER” A MEGBÍZHATÓSÁGÉRTAz „útlevél-rendszerrel” az OTIS egy ma még egyedülálló minőségbiztosítási rendszert indított útjára. Az útlevél a tervezéstől a gyártáson át egészen a munkahelyre történő kiszállításig követi a berendezést. Az útlevél egyértelmű ellenőrzési pontokat jelöl ki, melyeket az arra illetékeseknek minden esetben be kell tartani. A folyamat célja, hogy csak hibátlan termék kerülhessen beépítésre.
 
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
513 NPE
 Termékismertető
 Tervezési segédlet
 
©2016 Otis Elevator CompanyFelhasználási feltételek | Adatvédelem | Javaslatok | Oldaltérkép