Otis Felvonó Kft.
Az Otis világa
MAGYARORSZÁG
A világ vezető felvonó, mozgólépcső és mozgójárda gyártó és karbantartó vállalata.
 
 Kezdőlap | Mozgólépcsők és mozgójárdák | Mozgójárda |
 

606 NCT KERESKEDELMI MOZGÓJÁRDA

Biztonság, megbízhatóság és hatékonyság. Ez az OTIS 606 NCT három legfőbb jellemzője.
Kifinomult technológia
A mozgójárdákkal szemben támasztott alapvető elvárás a gazdaságos és csöndes üzem, valamint a minél jobb menetkomfort. Az OTIS által kifejlesztett csúcs minőségű hajtó motor és lépcsővezetés a legmagasabb igényeket is kielégítik. A berendezés mikroprocesszoros vezérlésű, az egyszerű kezelhetőséget egy sokfunkciós tabló teszi lehetővé. A különböző üzemállpotokat egy kulcsos kapcsolóval lehet beállítani és egy kijelzőn meg is lehet jeleníteni. A korábbi üzemállapotok elektronikusan tárolhatók, így könnyen és gyorsan készíthető hibadiagnózis.
A 606 NCE mozgójárda jellemzői:
MÉRTÉKADÓ UTASBIZTONSÁGAz OTIS 606 NCT a ma kapható mozgójárdák közül az egyik legbiztonságosabb berendezés. A mozgójárdákat hatalmas tömegek használják nap, mint nap. A biztonság területen megengedhetetlen a legkisebb engedmény is. Jól tudja ezt az OTIS, ezért az OTIS 606 NCT ezen a területen utolérhetetlen. Csak néhány példa, ami alátámasztja ezt az állítást: az OTIS 606 NCT-re nyugodtan rá lehet menni bevásárlókocsival is, a kerekek nem szorulnak a lépcső bordái közé, a mozgó korlát befutási pontján lévő doboz speciális kialakítása minden esetben megakadályozza, hogy nem odavaló tárgy a visszaforduló mozgó korlát mellett bejuthasson a szerkezetbe, a balusztrád 1000 mm magas és 10 mm vastag biztonsági üvegből készül.
MAGAS ESZTÉTIKAI KÖVETELMÉNYEKCsak a mozgó korlát több, mint tízféle színből készülhet, és ehhez illeszthető a szinteken lévő befutódobozok, valamint az oldalburkolatok színe is. A balusztrádok lehetnek a szabványos átlátszó biztonsági üvegen túlmenően füstszínű, bronz vagy zöld üvegből is. A felső és alsó szinten a lépcső alatti világítás esztétikus és növeli a biztonságot is. A lépcsők melletti teljes vagy részleges megvilágítás igény szerint szintén megvalósítható.
EGYSZERŰ KARBANTARTÁSA partneri kapcsolat nem zárul le a berendezés átadásával. Az OTIS testreszabott karbantartási programokat ajánl, hogy a beépítéskori műszaki színvonalat a lehető leghosszabb ideig meg lehessen őrizni. A pótalkatrészek biztosítása és a speciális képzettségű technikusok segítsége a mozgólépcső teljes élettartamára megbízható, gazdaságos és biztonságos üzemet tesz lehetővé.
„ÚTLEVÉL RENDSZER” A MEGBÍZHATÓSÁGÉRTAz „útlevél-rendszerrel” az OTIS egy ma még egyedülálló minőségbiztosítási rendszert indított útjára. Az útlevél a tervezéstől a gyártáson át egészen a munkahelyre történő kiszállításig követi a berendezést. Az útlevél egyértelmű ellenőrzési pontokat jelöl ki, melyeket az arra illetékeseknek minden esetben be kell tartani. A folyamat célja, hogy csak hibátlan termék kerülhessen beépítésre.
 
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
606 NCT
 Termékismertető
 Tervezési segédlet
 
©2016 Otis Elevator CompanyFelhasználási feltételek | Adatvédelem | Javaslatok | Oldaltérkép