Otis Felvonó Kft.
Az Otis világa
MAGYARORSZÁG
A világ vezető felvonó, mozgólépcső és mozgójárda gyártó és karbantartó vállalata.
 
 Kezdőlap | Karbantartás |
 

EREDETI OTIS ALKATRÉSZEK

A felvonók és mozgólépcsők biztonságos üzeme alapvetően az alkatrészek megbízhatóságától függ. Az OTIS alkatrészei a világ csaknem minden országában nap, mint nap sikeresen vizsgáznak.

Az OTIS folyamatosan fejleszti és teszteli az alkatrészek ellenállóképességét, szívósságát, megbízhatóságát. Egy adott alkatrész esetleges meghibásodása esetén a minőségbiztosítási osztály köteles a probléma gyökerét is feltáró elemzéseket elvégzi. A vizsgálatok eredményeit a vállalat termékfejlesztésért felelős központja a későbbiekben felhasználja a következő alkatrész vagy termék kifejlesztésekor.

Az alkatrészek tesztelése

Minden egyes alkatrésznek ugyanazon az alapos vizsgálatokon kell átmennie. Az alapelv az, hogy egyetlen alkatrész sem lényegtelen egy egészen apró csavar is képes megbénítani egy egész rendszert. Az OTIS a következő alapvizsgálatokat végzi el az alkatrészeken: megbízhatóság, tartósság, ellenállóképesség hőmérséklet ingadozásnak, páratartalom változásnak, rezgésnek, elektromágneses és rádiófrekvenciás interferenciáknak. Az alkatrészek önmagukban és a beépítve is tesztelve vannak.

Az alkatrészek cseréje

Minden egyes alkatrészt - meghibásodást követően - az OTIS szakemberei az adott egység legutóbb kifejlesztett változatára cserélik ki.

Az alkatrészek raktározása

Az OTIS Magyarországon egy folyamatosan felülvizsgált gondosan megválogatott alkatrész készletet tart raktáron. ez a készlet a leggyakrabban szükséges componenseket tartalmazza. A vállalat európai központi raktárbázisa Franciaországban a párizsi repülőtér mellett van. A jó elhelyezkedésnek köszönhetően a típusberendezések alkatrészei rövid időn belül a célországba, azon belül pedig a szükséges telephelyre szállíthatók.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyFelhasználási feltételek | Adatvédelem | Javaslatok | Oldaltérkép