Otis Felvonó Kft.
Az Otis világa
MAGYARORSZÁG
A világ vezető felvonó, mozgólépcső és mozgójárda gyártó és karbantartó vállalata.
 
 Kezdőlap |
 

FELVONÓFELÚJÍTÁS - MODERNIZÁCIÓ

A modernizáció a felvonót biztonságosabbá, hatékonyabbá és szebbé teszi. A felvonó felújítása hozzájárul az épület megújulásához. Az utasok számára nő az utazási komfort, csökken a várakozási idő, megbízhatóbban működik a berendezés.

Az elmúlt időszakban a berendezések elhasználódása következtében jelentősen megnövekedett Magyarországon a felújításra váró felvonók darabszáma. Ezzel a folyamattal párhuzamosan az üzemeltetők körében felmerült az igény korszerűbb, biztonságosabb, megbízhatóbb, igényesebb kivitelű felvonók iránt. Társaságunk olyan modernizációs rendszert fejlesztett ki, melynek során a felvonó részegységeinek cseréjét több fázisban, rövid határidőn belül, elfogadható áron, kiváló minőségben, világszínvonalú OTIS részegységek beépítésével végzi el.

A többfázisú modernizáció lényege, hogy a felvonó nem egyetlen, hanem a pénzügyi lehetőségek figyelembevételével több kisebb beruházás eredményeképpen kerül újszerű állapotba. A több lépcsőben végrehajtott felújítás egyik nagy előnye, hogy ezáltal a régi, de még használható főegységek élettartamát a maximumra lehet növelni sőt az egyes felújítások közötti időszakban, a beépített új elemek a használt egységekkel összehangolva folyamatosan biztosítják a felvonó zavartalan üzemét.

Az OTIS modernizációs csomagjai olyan főegységeket foglalnak magukba, mint a hajtások, vezérlések, a fülke- és aknaajtók, a fülkék és tartozékaik, vezérlő-, hívó- és jelzőkészülékek, valamint számos egyéb biztonságtechnikai, esztétikai és kiegészítő elem.

Minden OTIS csomag közös jellemzője a biztonságos üzem, a nagyfokú megbízhatóság, a magas műszaki igényességű kivitel, és az egyszerű javíthatóság.

Gen2 Nova - panelházak teljes felvonócseréje

Felvonófülke felújítás

Hajtás felújítás

Vezérlés felújítás

Aknaajtó felújítás

Fülkeajtó felújítás

 
Mikor jött el az idő a felújításra?
A következő esetekben:

  • Nem biztos abban, hogy a berendezése megfelel az érvényes biztonsági előírásoknak vagy szabványoknak


  • Az utasok túl sokáig várnak a felvonóra.


  • A felvonót használók rossz szintbeállásra, alacsony utazási komfortra, zajos működésre panaszkodnak.


  • Az épület használati szokásai, rendeltetése megváltozott mióta a felvonót telepítették.


  • A felvonó:
– elmúlt 10 éves
– elavult, rossz műszaki és esztétikai állapotban van, ami negatívan hat az épület egészének megítélésére is
– nem képes kiszolgálni az igényeket
– gyakran meghibásodik
– üzemeltetési költsége magas.
 
©2016 Otis Elevator CompanyFelhasználási feltételek | Adatvédelem | Javaslatok | Oldaltérkép