Otis Felvonó Kft.
Az Otis világa
MAGYARORSZÁG
A világ vezető felvonó, mozgólépcső és mozgójárda gyártó és karbantartó vállalata.
 
 Kezdőlap | Karbantartás | Hibaelhárítás |
 

OTISLINE - HIBAELHÁRÍTÓ SZOLGÁLAT

A karbantartás szerves része a hibaelhárítás. Az OTIS Felvonó Kft. már évek óta sikeresen muködteti a nap 24 órájában, a hét minden napján bármikor díjmentesen felhívható hibaelhárító szolgálatát, az OTISLINE-t.
Az OTISLINE egy olyan egyedülálló rendszer, amely jelentosen lerövidíti a hibabejelentéstol, a felvonó újraindításáig eltelt idoszakot, és nagymértékben elosegíti az ismétlodo meghibásodások kiküszöbölését.

Az OTISLINE egy olyan egyedülálló rendszer, amely jelentősen lerövidíti a hibabejelentéstől, a felvonó újraindításáig eltelt időszakot, és nagymértékben elősegíti az ismétlődő meghibásodások kiküszöbölését. A rendszer lelke egy olyan számítógépes program, amely lehetővé teszi a meghibásodott felvonók pontos beazonosítását, a telefonon bejelentett hiba gyors nyilvántartásba vételét, és az éppen szabad hibaelhárító közvetlen kiértesítését. A szoftver rögzíti a szerelő helyszínre érkezési idejét, feljegyzi a hibaelhárítás befejezési időpontját, és eltárolja a hiba okát. Az adatbázis a karbantartott felvonók partner és telephely adatai mellett azok szerződéses és műszaki paramétereit is tartalmazza.

Az OTIS folyamatosan méri az általa karbantartott felvonók és mozgólépcsők meghibásodásainak számát és igény esetén ezeket az adatokat partnerei rendelkezésére bocsátja. A hibaelhárítók a vállalat legképzettebb szerelői, és a maximális rugalmasság érdekében mobiltelefonnal és szervizautóval vannak felszerelve. A hibaelhárítási díj nagyságát a rendelkezésre állás, - azaz a hiba bejelentésétől a helyszínre való kiérkezésig eltelt idő- befolyásolja leginkább.

A szerződésben vállalt 24 órán belüli kiérkezési idő jóval olcsóbb, mint a minimális 2 órán belüli kiérkezési idő. Az cég a díjat általában beépíti a havi rendszeres karbantartás díjba (lásd szerződéstípusok).
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyFelhasználási feltételek | Adatvédelem | Javaslatok | Oldaltérkép