Otis Felvonó Kft.
Az Otis világa
MAGYARORSZÁG
A világ vezető felvonó, mozgólépcső és mozgójárda gyártó és karbantartó vállalata.
 
 Kezdőlap |
 

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK


FIGYELEM: A WEBHELY HASZNÁLATA ELŐTT OLVASSA EL AZ ALÁBBI HASZNÁLATI FELTÉTELEKET!
A WEBHELY HASZNÁLATÁVAL ÖN EZEKET A FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK FOGADJA EL. AMENNYIBEN A HASZNÁLATI FELTÉTELEKET ("FELTÉTELEK") NEM FOGADJA EL, KÉRJÜK, NE HASZNÁLJA EZT A WEBHELYET.

A honlap használata
Az Otis Felvonó Kft. az ezen a honlapon található bármely információ, tájékoztató anyag, szoftver stb. (a továbbiakban együttesen: “anyagok”) kizárólag személyes, nem kereskedelmi célú letöltését engedélyezi, azzal a feltétellel, hogy Ön a Weboldalon elhelyezett eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. Jelen honlapon található anyagokat Ön nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi céllal felhasználni. Ezen anyagok más honlapokon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A honlapon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet. Jelen Feltételek bármilyen megszegése esetén Ön automatikusan elveszíti a Webhely használatára vonatkozó engedélyt, és az innen már letöltött vagy kinyomtatott minden anyag megsemmisítésére köteles.


Hivatkozások más honlapokra
A jelen honlapról más honlapokra való csatlakozás lehetőségének célja kizárólag az Ön kényelmét szolgálja. Amikor Ön másik webhelyre csatlakozik, a jelen honlapot el fogja hagyni. A Otis felvonó Kft ezen kapcsolódó honlapok egyikét sem ellenőrzi, és kizárja a felelősségét ezen honlapokért vagy ezek tartalmáért. A jelen honlaphoz kapcsolódó valamennyi más webhelyre való belépés az Ön kizárólagos felelősségére történik.

Általános rendelkezések
A Otis Elevator Company ezt a Honlapot az Egyesült Államokból kezeli. Az Otis nem biztosítja, hogy az ezen a Webhelyen található anyagok és szolgáltatások megfelelnek és elérhetők az Egyesült Államokon kívüli használatra, és hogy elérhetőségük tiltott legyen azokon a területeken, ahol tartalmuk törvénysértő. Ön nem jogosult használni, és exportálni a honlapon található anyagokat vagy szolgáltatásokat, illetve azok másolatait vagy alkalmazásait a vonatkozó jogszabályok megsértésével, beleértve az Egyesült Államok jogszabályait. Amennyiben az Egyesült Államokon kívülről szeretné elérni ezt a honlapott, akkor azt csak saját felelősségére teheti, és Ön felel a helyi, alkalmazandó jogszabályokból eredő esetleges korlátozások betartásáért. A jelen Feltételekben nem szabályozott kérdésekben A Magyar Köztársaság joga alkalmazandó.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyFelhasználási feltételek | Adatvédelem | Javaslatok | Oldaltérkép