Otis Felvonó Kft.
Az Otis világa
MAGYARORSZÁG
A világ vezető felvonó, mozgólépcső és mozgójárda gyártó és karbantartó vállalata.
 
 Kezdőlap |
 

AKADÁLYMENTESÍTÉS

A magyarországi középületek túlnyomó többsége a mozgáskorlátozottak számára nem nyújtja az Európában megszokott komfortot, gyakran látogathatatlanná teszi az épületet. Ha valakinek egyáltalán megvan a lehetősége arra, hogy eljusson az épületig, rögtön következnek a lépcsők vagy a kerekes székesek számára használhatatlan felvonók.
A középületekkel kapcsolatban az első problémát rögtön az intézménybe való bejutás jelenti. Ha valakinek egyáltalán megvan a lehetősége arra, hogy eljusson az épületig, rögtön következnek a lépcsők vagy a kerekes székesek számára használhatatlan felvonók. Hasonló a probléma a legtöbb sportlétesítménnyel is, pedig annak, aki egész életét kerekes székben tölti, nagyon fontos lenne a folyamatos izommunka, a rendszeres sport és nem kevésbé a rendezvények látogatása.
Az akadálymentesítés kérdésköre már régóta a Kormány és az Önkormányzatok asztalán van. A múltban megfelelő pénzügyi forrás hiányában ez a téma valamelyest a háttérbe szorult.

Az Otis Felvonó Kft. mint a hazai felvonóipar egyik jelentős vállalata mindig is elkötelezett volt a tekintetben, hogy termékeivel, szolgáltatásaival hozzájáruljon a mozgáskorlátozottak helyzetének, életkörülményeinek javításához. Mi a magunk részéről ezt úgy kívánjuk támogatni, hogy készséggel nyújtunk segítséget már a jelenlegi és jövőbeni pályázatok előkészítési szakaszában, valamint az akadálymentesítési berendezések kivitelezésére is vállalkozunk.

A mozgáskorlátozott emberek függőleges akadály mentes közlekedést arra alkalmas felvonókkal, vagy a lépcsőtérbe telepített un. lépcsőnjáróval, vagy a két szint között működtetett hidraulikus emelőasztallal lehet megoldani.

Cégünk természetesen nem csak az Európai Uniós források által támogatott akadálymentesítési programokhoz, hanem a Kormány és az Önkormányzatok által sajáterős beruházásainál is szívesen áll a tisztelt érdeklődők, megrendelők segítségére.
 
DOWNLOAD CENTER
 
©2016 Otis Elevator CompanyFelhasználási feltételek | Adatvédelem | Javaslatok | Oldaltérkép