Otis Felvonó Kft.
Az Otis világa
MAGYARORSZÁG
A világ vezető felvonó, mozgólépcső és mozgójárda gyártó és karbantartó vállalata.
 
 Kezdőlap |
 
 

GEN2 SWITCH

Biztonságos, egyszerű és fenntartható

Különleges tápellátási igények? Gyakori áramszünet? Hasznosítható napenergia?

Számos körülményt kell figyelembe venni, amikor kiválasztja a megfelelő felvonót a lakóházába. A GeN2 Switch innovatív megoldásai megkönnyítik a döntést.

Az Otis GeN2 Switch is egy környezetbarát, páratlan kényelmi, megbízhatósági és biztonsági tulajdonságokkal rendelkező gépháznélküli felvonó, mely az Otis által feltalált és szabadalmaztatott laposköteles rendszert alkalmazza.

Ez a magas hatásfokú berendezés elsősorban lakóházakban való felhasználásra ajánlott, különösen azokba, melyekben még nem található felvonó. Nincs szüksége háromfázisú elektromos betáplálásra. Egyszerűen csak egy 220 Voltos aljzathoz kell csatlakoztatni és már működik is.

Az OTIS GeN2 Switch akkumulátorai segítségével meghatározott ideig áramszünet esetén is működőképes marad. Az akkumulátorok a felvonó visszatápláló hajtása által előállított energiával is töltődnek, amikor az üres fülke fel irányban vagy a teljesen terhelt fülke le irányban közlekedik. Ezáltal az elektromos számla mértéke csökkenthető.

A GeN2 Switch előnyei
Biztonságos

Elisha Otis legfontosabb öröksége nem a felvonó feltalálása, hanem a felvonó biztonságossá tétele.A biztonság most új szintre lépett az akkumulátorról is üzemelő GeN2 Switch felvonóval.

Az akkumulátor félelem nélküli kényelmet jelent. Nincs többé felvonóba szorult utas áramszünet esetén. Nem kell többet a nehéz csomagokat felcipelni a lépcsőn.

Ha ön mozgásában korlátozott biztos lehet benne, hogy nem kell a földszinten várakozni az áramszünet elmúltáig.
Egyszerű

Gyakran nem a szükséges hely biztosítása a legnagyobb probléma egy felvonó létesítésekor, hanem a járulékos munkák, az elektromos csatlakozás kiépítése, a gépház létesítése vagy a különböző szakipari munkák összehangolása.

A GeN2 Switch telepítésekor ezekkel a problémákkal Önnek nem kell törődni. Nincs szükség három fázisra, nincs szükség gépházra és vezérlőszekrényre. Az egész rendszer szerelése egyszerű és gyors. Ön csak bedugja a konnektorba és működik.

Fenntartható

A GeN2 Switch felvonó az elmúlt évtizedek energiahatékonysági kutatásainak eredménye. A legenergiatakarékosabb felvonó napjainkban, mely 81%-kal hatékonyabb mint egy hagyományos lift.

A hajtómű nélküli hajtástól a LED világításig és a készenléti rendszerekig a GeN2 Switch minden elemét a legnagyobb hatékonyságot szem előtt tartva tervezték. Akkumulátorai eltárolják az visszatápláló hajtás által termelt energiát.

 
LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK
GeN2 Switch felvonó
 Gen2 Switch termékismertető
 
©2016 Otis Elevator CompanyFelhasználási feltételek | Adatvédelem | Javaslatok | Oldaltérkép