Nederland
Website Otis Wereldwijd
Nederland
The world’s leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Home |
 

SNEL & BETROUWBAAR

Als uitvinder van de veilige lift en de roltrap voelt Otis de plicht om aan haar klanten service te verlenen die een stapje voor op onze concurrenten ligt.
Technisch steeds een stapje voor
Het zijn mensen die de service aan onze klanten leveren. De expertise en vakbekwaamheid van de Otis-monteurs komen rechtstreeks tot uiting bij de kwaliteit van het afgeleverde werk. Met het credo "Service voor onze klanten en onderhoud voor de installaties" is Otis in staat perfecte diensten te verlenen door toegewijde vakmensen die opereren in een innovatieve, dynamische en klantgerichte organisatie. Door onze concrete normgetallen en de periodieke informatieve rapporten kunnen klanten gedurende het hele jaar zelf onze prestaties volgen.
Gebaseerd op talent
Motivatie en efficiëntie zijn absolute vereisten voor een succesvolle dienstverlening. In dat verband is de kwaliteit van onze monteurs van essentieel belang. Bij Otis beschikken de monteurs over ruime vakkennis en ervaring. Bovendien volgen onze monteurs regelmatig cursussen en technische trainingen in ons eigen goed geoutilleerde Training Centrum om op de hoogte te blijven van de allerlaatste technische ontwikkelingen op het gebied van liften en roltrappen. Otis vervult hiermee al jarenlang een leidende rol in de liftenbranche.
Innovatief via de lucht
In deze tijd waarin van serviceverlenende bedrijven snelheid en betrouwbaarheid wordt verwacht heeft Otis zich weten te onderscheiden door het Otis Dynaplan systeem. Iedere servicemonteur is in 1999 voorzien van een Dynaplanner. Een Dynaplanner is een mobiele telefoon en computer in één. Naast het ontvangen van werkopdrachten zoals storingen, reparaties en onderhoudsbeurten kan onze monteur 24 uur per dag gegevens van alle installaties in héél Nederland opvragen die hem informeren en ondersteunen bij alle service-activiteiten. Een Otis-monteur wéét waar hij mee bezig is.
Veiligheid en kwaliteit
Inspecties en controle vormen het fundament van elk kwaliteitssysteem. Het zijn ook de pijlers van onze servicestrategie. Allereerst zijn er normale inspecties die door onze technici worden uitgevoerd volgens strikte procedures. Daarnaast zijn er periodieke veiligheids- en kwaliteitscontroles, waarbij elke installatie wordt getoetst aan de strenge Otis normen.
Snel weer in bedrijf
Bij gecompliceerde technische installaties als liften en roltrappen is het mogelijk dat er iets defect raakt. Dan is het de kunst om snel te reageren. Daar is Otis goed in. De klant kan rekenen op een efficiënte organisatie die originele reserveonderdelen in een mum van tijd op het werk aflevert. Zodat de installatie weer snel en veilig functioneert. Deze dienst staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar. In onze magazijnen in Amersfoort en Parijs liggen meer dan 45.000 onderdelen klaar om snel geleverd te kunnen worden.
 
 
©2016 Otis Elevator CompanyGebruiksvoorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map