Nederland
Website Otis Wereldwijd
Nederland
The world’s leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Home |
 
Ervaar de voordelen van duurzame vernieuwing
Met moderniseren maakt Otis van iets ouds iets nieuws. Door te moderniseren met de duurzame technieken van Otis maakt u een stap in de toekomst. Dankzij de innovatie van onder andere de Gen2™Mod oplossingen, realiseert Otis voor u niet alleen een verlaging van de exploitatiekosten, maar maakt Otis het ook mogelijk energie terug te leveren aan het energienet van uw gebouw.

De verschillende moderniseringspakketten maken het mogelijk uw liftinstallatie naar uw wensen te verbeteren, op het gebied van veiligheid, prestaties, comfort en duurzaamheid óf een combinatie daarvan. Het moderniseren van uw liftinstallatie draagt ook bij aan een moderne technische uitstraling en de waarde van het onroerend goed neemt daarbij toe.

Uw lift moderniseren met Gen2™Mod geeft u de mogelijkheid de subsidie Energie Investeringsaftrek aan te vragen bij AgentschapNL. Zo bespaart u naast energiekosten ook op investeringskosten.

Duurzame producten, minder energiegebruik, betere prestaties.
Of u een praktisch of design liftinterieur wilt, een minimaal stopverschil of snelle deuropeningstijden, OTIS biedt u toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voor alle liftgebruikers.
Veiligheid is niet alleen voldoen aan de gestelde wetten en normen, maar ook ervoor zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Dankzij de solide liftdeursystemen, veiligheidsrem en geavanceerde controllers garandeert OTIS uw veiligheid. En dat doet OTIS al sinds 1853, toen oprichter Elisha Graves Otis de veiligheidsrem uitvond.
Een betrouwbaar systeem, minimale storingen en optimale verplaatsing van mensen in uw gebouw. OTIS brengt u naar een hoger niveau met de prestaties van uw gemoderniseerde installatie.
Moderniseren met OTIS levert u veel en duurzaam voordeel op. Liftmachines met hoog rendement, regeneratieve aandrijvingen, de Gen2™ draagbanden, LED-verlichting en smeringsvrije onderdelen resulteren in significant lagere exploitatiekosten en zijn minder belastend voor het milieu.

 
 
©2016 Otis Elevator CompanyGebruiksvoorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map