Compassplus Compassplus Compassplus Compassplus
Snel en comfortabel naar uw gewenste verdieping!
Onlangs hebben we de CompassPlus, onze laatste innovatie op het gebied van bestemmingsbesturing geïntroduceerd tijdens de OTIS Innovatiedag in het Orion gebouw van de Wageningen University. Tijdens deze dag waren verscheidene belanghebbenden uit de liftenmarkt aanwezig.

Bestemmingsbesturing
Met een bestemmingsbesturing kunt u zeer efficiënt gebruik maken van de liften en energie besparen door minder liftbewegingen, door het toepassen van bijvoorbeeld een lagere hefsnelheid of hefvermogen. Zowel in de nieuwbouw als bij de modernisering van bestaande liften kan CompassPlus worden toegepast en voornamelijk in de situatie van een groep van meerdere liften.

SmartGrouping
Net als de bestaande bestemmingsbesturingen, organiseert CompassPlus de ritten door het groeperen van passagiers en stops. Aan passagiers met dezelfde bestemming wordt dezelfde lift toegewezen. Maar het bijzondere aan CompassPlus is dat het ook liften toekent in functie van een groep verdiepingen of een zone. Dit door ons gepatenteerde SmartGrouping technologie. Met als resultaat een snellere en efficiëntere dienstverlening. Door de mensenstromen onder controle te houden, blijft uw lobby er altijd geraffineerd en harmonieus uitzien. CompassPlus is tot wel 50% sneller dan conventionele drukknopsystemen en tot wel 30% sneller dan de bestaande bestemmingsbesturingssystemen.

Virtuele conciërge
CompassPlus dient ook als een virtuele conciërge; intuïtieve schermen leiden passagiers soepel door hun traject en bieden een complete service op maat. Nieuwe passagiers kunnen met behulp van welkomstschermen met CompassPlus communiceren en binnen de kortste tijd hun bestemmingen vinden door middel van de eenvoudig navigeerbare display. Via duidelijke pijlen op de schermen worden passagiers naar de desbetreffende lift gestuurd.

Spitsuur
Wanneer een spitsuur door CompassPlus gedetecteerd wordt, zoals een piek “naar boven” ’s morgens of een piek “naar beneden” ’s avonds, komt SmartGrouping in actie, en past CompassPlus voortdurend de servicezones aan het verkeer aan.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van CompassPlus™?
Klik dan hier voor de CompassPlus™ Brochure, bezoek de CompassPlus™ Info site of onze website www.otis.com
of neem contact op met een van onze medewerkers.

Lees hier over de Compassplus™ bij de delftse Poort in Rotterdam.