Compassplus  GeN2 Switch
OTIS lanceert update eService

OTIS, altijd in beweging! Verbetering door innovaties. Naast de app van OTIS lanceren we een belangrijke update van eService. Dit klantenportaal heeft een nieuwe, betere lay-out en biedt nu nog meer mogelijkheden

eService is het online klantenplatform van OTIS, waarmee klanten op elk gewenst moment vanachter hun PC of laptop of op hun tablet of smartphone gemakkelijk en gebruiksvriendelijk over alle informatie over hun lift- of roltrapinstallatie kunnen beschikken. Ook kunnen ze nog directer en sneller contact opnemen met hun accountmanager bij OTIS.

eService geeft onder andere een volledig inzicht in de prestaties per installatie of groep van installaties, een overzicht van alle onderhoudswerkzaamheden die zijn verricht, een overzicht van de storingen die er zijn geweest en de oorzaken ervan. Ook is het mogelijk rapportages te maken, waarbij data betreffende een installatie kunnen worden vastgelegd in onder andere een Excel® bestand.

eService is verbeterd
OTIS heeft eService verbeterd om gebruikers van lift- of roltrapinstallaties nog beter van dienst te kunnen zijn. Dat betekent dat eService uitgebreider, gemakkelijker, overzichtelijker en completer is geworden. Er is via eService meer informatie beschikbaar en de lay-out en de navigatie zijn verbeterd. Daardoor is de integratie van eService en OTIS.com verbeterd en is het gemakkelijker geworden om van eService naar OTIS.com te navigeren.

Ook is het nu mogelijk om met eService direct een afspraak met een accountmanager te plannen, contact op te nemen met OTIS, feedback te geven of informatie over een upgrade van een installatie te ontvangen. In combinatie met de OTIS eService app is het zelfs mogelijk om met eService storingen rechtstreeks te melden en de afhandeling te volgen.

Het gebruik van eService is uiteraard beveiligd middels een wachtwoord. Ook de beveiliging is verder verbeterd, onder andere door een verplichte wachtwoordwissel elke negentig dagen en door gebruik van een veiligheidsvraag.

eService en de gratis te downloaden OTIS eService app zijn beschikbaar voor huidige en nieuwe OTIS klanten. De dienstverlening is gratis voor OTIS relaties met een OTIS onderhoudscontract. Aanmelden kan via otis.com.

Ga naar de eService Informatie Site