Nederland
Website Otis Wereldwijd
Nederland
The world’s leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Home |
 

VEILIGHEID VOOR IEDEREEN

Veiligheid en betrouwbaarheid staat bij Otis altijd voorop.
Op het gebied van veiligheid behoort Otis tegenwoordig tot één van de best presterende ondernemingen in de sector voor verticaal transport. Wij werken voortdurend aan de verbetering van de veiligheid van bestaande producten en de ontwikkeling van nog veiligere technologieën voor nieuwe producten. Otis hamert op zijn ‘veiligheid voorop’-beleid en werkt met gestandaardiseerde procedures als waarborg dat elke installatie- en onderhoudstaak altijd op de veiligste manier wordt verricht.
De producten van Otis ondergaan strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles in onze testcentra op verschillende locaties in de wereld.

In het Japanse Shibayama hebben wij één van ‘s werelds hoogste testtorens voor liften staan. Deze testtoren is bovengronds 154 meter hoog en ondergronds 27 meter.

Het Bristol Research Center in het Amerikaanse Bristol, Connecticut, vormt de thuisbasis van het Otis Quality Assurance Center en is met een hoogte van 117 meter de hoogste testtoren voor liften in Noord-Amerika.
KwaliteitspaspoortOm onze kwaliteitstraditie te borgen, past Otis een strak productontwikkelingsproces (Product Development Process - PDP) toe. Elk nieuw product krijgt een eigen ‘paspoort’ voor de markt. Met dat paspoort staat het hele team — van projectmanagers tot de hoogste directieleden — in voor de kwaliteit van elke productiefase. Alle belangrijke onderdelen worden onder streng toezicht van onze ingenieurs getest om een levensduur van 20 jaar te waarborgen.

We voeren meer dan 20 geavanceerde tests uit op elk onderdeel van de Otis producten, waaronder tests die de slechtste werkomstandigheden nabootsen en tests die het zware transport simuleren die onze producten soms moeten afleggen van de Otis-fabriek naar hun uiteindelijke bestemming ergens in de wereld.
 

Gebruik de lift/roltrap op een veilige manier.


U maakt dagelijks gebruik van liften, roltrappen en rolpaden. Doe dat op een veilige manier.

 
©2016 Otis Elevator CompanyGebruiksvoorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map