Nederland
Website Otis Wereldwijd
Nederland
The world’s leading manufacturer and service provider of elevators, escalators and moving walkways.
 
 Home |
 
Otis is de wereldmarktleider op het gebied van personentransport. Wij produceren, installeren, moderniseren en onderhouden liften, roltrappen en rolpaden. Otis staat sinds 1853 voor excellente dienstverlening middels klantspecifieke oplossingen en technologische innovatie, veiligheid en betrouwbaarheid. Tevens zetten wij ons in voor duurzaamheid.

In meer dan 200 landen en met ruim 60.000 medewerkers, waarvan ruim 450 in Nederland, werken we aan één doel: de nummer 1 dienstverlener zijn. Otis B.V. heeft vestigingen in Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam, Hoogeveen en Veldhoven.

Voor diverse regio’s in Nederland zijn wij momenteel op zoek naar:

Servicemonteurs

Functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhoud aan diverse soorten liften, roltrappen en rolpaden. Je verricht zo efficiënt mogelijk en op een veilige manier preventief onderhoud en spoort en lost eenvoudige storingen op, zodat de units weer veilig en bedrijfszeker functioneren. In jouw klantenbestand kom je de onderhoudsverplichtingen na die we met de klant hebben afgesproken. Hiervoor controleer je elektrische en mechanische onderdelen van de installatie, vervang je deze en indien nodig tref je tijdelijke voorzieningen (na overleg). Ook controleer je de gehele installatie op veiligheid, rijgedrag en andere voorgeschreven punten. Tot slot meld je onveilige of ongewenste situaties aan je leidinggevende.
In deze functie vinden wij het belangrijk dat je onze klant op de hoogte brengt van je bezoek en je bevindingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van storingen bij onze klanten; hiervoor draai je storingsdiensten.

Profiel
Voor deze functie zijn wij op zoek naar mensen met een elektrotechnische of mechatronica achtergrond (MTS) en enkele jaren technische werkervaring (in de liftenbranche is een voorkeur). Je neemt je werk serieus, hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel en passie voor techniek. Je bent bereid storingsdiensten te draaien en bent in het bezit van rijbewijs B. Tot slot ben je je er goed van bewust hoe belangrijk veiligheid is in onze branche.

In deze functie werk je vanuit je eigen woonplaats (met de vestiging als uitvalsbasis) en wordt een bedrijfsauto beschikbaar gesteld.

Wij bieden
Een zelfstandige functie in een dynamische onderneming
Een open en resultaatgerichte bedrijfscultuur
Ruimte voor ontplooiing d.m.v. opleiding en doorgroeimogelijkheden
Concurrerend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Judith van der Hoek, Recruitment Manager, via 033 – 750 21 31. Heb je interesse voor deze functie én denk je dat je aan het profiel voldoet, stuur dan je motivatie en CV aan judithvander.hoek@otis.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 
 
©2016 Otis Elevator CompanyGebruiksvoorwaarden | Privacy | Suggesties | Site Map