Romania
Otis International
OTIS LIFT SRL
Liderul mondial in productia si intretinearea ascensoarelor, scarilor si trotuarelor rulante.
 
 Home | Ascensoare | Gen2® |
 

GEN2® APLICATII CURSA MARE

Gen2® Premier
Sistemul Gen2® Premier combina tehnologia si materialele secolului 21 cu obiectivele moderne cum ar fi eficienta energetica, responsabilitatea mediului, comfortul si siguranta pasagerilor, spatiu util crescut, profilare catre aspectul arhitectonic si timp scazut de instalare.


Otis Gen2® Premier include ulitimele descoperiri in tehnologia ascensoarelor - flexibilitate, curelele poliuretanice cu insertie metalica inlocuiesc cablurile conventionale.

Combinat cu o inovatie de acelasi calibru a motoarelor mici, eficiente din punct de vedere al consumului de energie, si a unui controler si driver cu noivel foarte scazut de zgomot - produsul ajunge in topul sistemelor de ascensoare din industria de specialitate.

Sistemul Gen2® Premier reprezinta mai mult decat o simpla colectie de componente noi, inovative. Este practic reinventarea tuturor principiilor ce guvernau transportarea pe verticala de pana acum. Rezultatul este un sistem complet revolutionar - care trece tehnologia ascensoarelor la urmatorul nivel.

Gen2® Premier poate fi fabricat avand viteza de pana la 2.5m/s, sarcini intre 630-2500kg si cursa maxima de 90m.

Gen2® Lux

Sistemul de lift Gen2® Lux ofera calitatea calitatea calatoriei cu sistemul original Gen2® System cu viteza crescuta. Motorul cu Magneti Permanenti fara cutie de viteze eficient din punct de vedere energetic este izolat in propria Mini-Compartimentul - Camera de masina pentru a oferi o calatorie exceptional de confortabila si silentioasa.

Gen2® Lux poate fi fabricat avand viteze de pana la 2.5m/s, si sarcini in intervalul 800-1600Kg dar si o cursa maxima de 150m.

 
GEN2® Premier
 
©2016 Otis Elevator CompanyTermeni de folosire | Confidentialitate | Sugestii | Harta Site